HOROSKOP OTKRIVA

Smiješe li se zvijezde našim političarima?

  • Autor: Meri Jerković
  • Zadnja izmjena 29.11.2011 10:46
  • Objavljeno 29.11.2011 u 09:20
400x300 Političari---Horoskop

400x300 Političari---Horoskop

Izvor: Pixsell / Autor: Lucija Bušić/Leo Nikolić/Vinco Gazdik/tportal.hr

Predizborni skupovi, debate i sučeljavanja, poruke i plakati, možda vam sve to skupa nije dovoljno da odlučite kome biste mogli pokloniti svoj glas na ovogodišnjim parlamentarnim izborima. Astrologinja tportala Meri Jerković za vas je pripremila kratak zvjezdani osvrt na neke od važnijih predstavnika hrvatskih parlamentarnih stranaka
Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić

Radimir Čačić, rođen 11. svibnja 1949.
Pripada upornom, tvrdoglavom znaku Bika, a njegovu ličnost krasi jaka kreativnost, odlučnost, moć uvjeravanja i šarmantna sposobnost privlačenja pozornosti suprotnog spola. Karizmatičan je, ali zbog vrlo napetog aspekta Marsa i Mjeseca događaju mu se životno vrlo teške stvari. Posjeduje golemu vitalnost, ali mu često nedostaje 'ono nešto' što ga nikada ne može pozicionirati kao istinskog vođu. Opterećen je karmom prethodnih života, a i čvrsto povezan bikovskom frekvencijom za materijalno. Prolazi kroz emotivno vrlo teško razdoblje iako tranzit Jupitera donosi stimulirajuće poticaje na poslovnom planu.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Vesna Pusić, rođena 25. ožujka 1953.
Njezina snaga krije se u astrološkom znaku Ovna. Krasi je osjećaj individualne odgovornosti i osobne snage, što odlikuje Ovnove prve dekade. Priroda Ovna pojačana je snagom Mjeseca u Lavu koji njezinoj osobnosti pridodaje osjećaj za društvenu situaciju, ali i želju za pozornošću. Postojana je i uporna (Merkur, Venera i Jupiter u Biku) te shvaća da se samo strpljenjem može izboriti za određene rezultate. Karakter joj nije sljedbenički, a retorika nije ulizivačka ni populistička. Pretjerana samouvjerenost i obrazovanost je nešto što prosječnog glasača i političara izbacuje iz takta. Sjajna planetarna konstelacija ubuduće je stavlja u centar medijske pozornosti.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Tomislav Karamarko, rođen 25. svibnja 1959.
Blizanac, analitičnog uma, precizan. Nije brzoplet i lepršav pripadnik ovog znaka, izvanredan je praktičar, uvijek svjestan granica i nikada se ne upušta u nemoguće. Ne voli riskirati, što znači da uvijek dobro razmisli o svom položaju. Bilo bi korisno da tvrdoću i nedostatak šarmantnog nastupa ne nadoknađuje isticanjem poslovne preciznosti, nego da pokuša pokazati milosrđe i toplinu u svakoj mogućoj prilici. Nije tip vođe, ali će zauzeti visoku poziciju u svojoj stranci.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Vladimir Šeks, rođen 1. siječnja 1943.
Spada u 'dugotrajne' visoke dužnosnike i baš poput znaka kojem pripada, Jarca, potpuno je svjestan da se za život treba jako dobro pripremiti. U poziciji samog rođenja stekao je organizatorske sposobnosti koje su mu omogućile da se nametne i zadobije masovnu popularnost. Karakter mu je čvrst, naučio je preuzimati odgovornost i izvršavati obveze. Stalno sumnja na neku opasnost koja sigurno vreba na njega – te ga to čini jako opreznim. Vodi iznimno buran život, a za to što je izrazito neovisan može zahvaliti Marsu u znaku Strijelca. I dalje ostaje sveprisutan u politici!

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Dragutin Lesar, rođen 4. ožujka 1956.
Vrlo zanimljiv pripadnik astrološkog znaka Ribe. Krasi ga izvršna sposobnost, intuicija u odabiru partnerstva i smisao za pravdu. Doduše, konflikt se događa između intuitivne želje za promjenom i logičnog, praktičnog pristupa stvarnom životu. Vjeruje u ideale i smatra da novi okret kotača sreće zaista može donijeti uspjeh. Vrlo je pokretljiv populist koji teško pronalazi srednji put koji je najučinkovitiji u politici. Zbog dubokog smisla za pošten odnos i pravednost imat će priličnu podršku glasačkog tijela.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Šćitar

Marijana Petir, rođena 4. listopada 1975.
Vaga, rođena za vrijeme mladog Mjeseca koji je označava kao osobu sklonu krajnostima. U osnovi Vagu krasi elastičan duh, intuicija, popustljivost i razumijevanje ljudi. Zbog mladog Mjeseca i Marsa u Blizancima mogla bi biti nemirna, nestalna i trebala bi se truditi održavati pozitivnu psihičku ravnotežu jer kad je negativna, pati od dubokog i neuhvatljivog nezadovoljstva kojem se sklona prepustiti. Inače je vrlo dobro primljena među glasačkim tijelom. Bez nekih velikih pomaka u političkoj karijeri.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Darinko Kosor, rođen 14. ožujka 1965.
Rođen u znaku Ribe, političar je koji poštuje rad, autoritet i uspjeh. Praktičan i efikasan, ali ne baš s dobrim osjećajem za 'tajming'. Njegov natalni horoskop obilježavaju usponi i padovi, osporavanje vlasti i moći, kao i životno opasne situacije kroz koje bi mogao prolaziti. Prilagodljiv je, društven i omiljen. Možda je njegova snaga upravo u tim karakteristikama.

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Damir Kajin, rođen 3. veljače 1962.
Vodenjak neobičnog horoskopa. Dominacija planeta u tom znaku ukazuje na živu imaginaciju, medijsku pozornost i sposobnost. Osjećaj snage, brz um i nepokolebljivo povjerenje u vlastite sposobnosti daju mu privlačnost, instinktivnu samokontrolu, smirenost i dostojanstvo. On spada u neumorne ratnike koji nikada ne zanemaruju svoj cilj. Odličan položaj planeta za političara.

Propustili ste astrološku analizu odnosa najvećih rivala na hrvatskoj političkoj sceni, Jadranke Kosor i Zorana Milanovića, astrologinje Meri Jerković? Pročitajte:

Leo Nikolić

Leo Nikolić

Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi