Spremni i opasni

Savez lovaca Teksasa: Spremni smo za napad Kim Jong-una!

15.04.2013 u 16:34

Bionic
Reading

Teksaški lovci prvi su dragovoljci spremni na obranu od krvoločnih Koreanaca. Uvjereni su da Kim Jong-un želi uništiti američki način života i pisanja te uvesti krvoločno korejsko pismo Hangul diljem obaju američkih kontinenata

Cijevi svojih sačmarica skratili su da bi lakše njima baratali, a većina lovaca iz Teksasa opasala se remenjem za svoje Magnum pištolje. Neki su o ramena objesili i sportske torbe pune streljiva te raznih komada oružja koje bi im moglo biti potrebno. Bilo je tu i mnogo poznatih lica. 
'Mi smo spremni za napad Kim Jong-una. Vlada je odlučila u uvjetima gospodarske krize obranu prepustiti nama, teksaškim lovcima. Mi smo spremni i dovoljno nas je za ovu misiju', govori nam Jeb Bush, bivši guverner Floride i brat Georga W. Busha mlađeg te predsjednik Saveza lovaca Teksasa. Oko njega okupljeni teksaški lovci značajno klimaju glavom potvrđujući njegove riječi. 
Među lovcima koji su se ove nedjelje okupili na centralnom trgu Deer Parka naišli smo i na jednoga koji je skraćenu sačmaricu objesio na leđa, a u rukama nosi jurišnu automatsku pušku. Zove se John, a to nas nije iznenadilo. 
Sva lovačka društva Teksasa okupila su se u Deer Parku da bi pokazali spremnost na obranu Amerike, američkog načina života i američkog kontinenta od krvoločnog korejskog pisma Hangul. Vidjevši da su se novinari okupili, mnogi američki branitelji počeli su klicati i pozivati na sav glas 'tog malog debelog Kima' da 'samo proba'. Ipak, na okupljanju teksaških lovaca i dragovoljaca bilo je i određenih nesporazuma.  
'Pobiti ćemo te Koreance sve do jednog!' viknuo je tako jedan lovac, na što ga je kolega preventivni branitelj ukorio na sav glas. 'Nećemo pobiti sve Koreance, nećemo dirati ove iz Južne Koreje jer su nam saveznici. Pobit ćemo samo one crvene iz Sjeverne Koreje', rekao mu je, ali su se u raspravu onda uključili i ostali lovci koji su bili u blizini njih dvojice. 
'Kad kažeš crvene, ne misliš na Indijance, tj. urođene Amerikance?' 
'Naravno da ne. Nemaju Indijanci nikakve veze s Koreancima. Koreanci su crveni zato što su komunisti.'
'Je l' se vidi to njihovo crvenilo?'
'Ne, ne vidi se.'
'Kako ćemo onda prepoznati koje Koreance treba ubiti? Pa oni svi isto izgledaju', pitao je mlađi lovac koji je nosio šiltericu s oznakom lokalnog srednjoškolskog kluba američkog nogometa The Deer Park Deers. 
Pitanje mladoga lovca dovelo je do žustre rasprave koja bi teško našla ikakav rasplet da se na kraju u nju nije uključio i Jeb Bush. 
'Ljudi, ljudi, polako', smirio je Jeb prvo situaciju. 'Idemo prvo roknuti onog Psyja koji nas terorizira svojim Gangnam stylom, a onda ćemo razmišljati koga dalje ubijati. I neće biti nikakva grehota ako slučajno roknemo Južnog Koreanca. Prijateljska vatra i rokaj dalje.'