MJESEČNI HOROSKOP NA TPORTALU

Pročitajte što vam zvijezde spremaju u svibnju

01.05.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Astrologinja Meri Jerković je, uz uobičajeni dnevni, za čitatelje tportala pripremila mjesečnu prognozu horoskopskih znakova pa pročitajte što vas očekuje

Dana 21. travnja započela je vladavina Bika, a ulaskom mladog mjeseca u taj znak mnogi će se početi pitati što je doista važno za njihov život, ali i za dobrobit zemlje i drugih ljudi. Planet Zemlja, kao vladar znaka Bika, je bogata, darežljiva i nježna. Primijenite mudrost koju ste stekli iskustvom na rješavanje problema i na održavanje vizije blagostanja.

Ovnovi će u predstojećem razdoblju osjetiti zamjetan pad energije što će biti vidljivo i na poslovnom i na ljubavnom planu, a Bikovi uživati kao vladari ovoga mjeseca. Ipak, Bikovi si ne bi trebali dopustiti pesimizam koji bi ih mogao zahvatiti u svibnju, jer i iz negativnih reakcija može izaći nešto pozitivno.

Blizanci će se boriti s vlastitim željama, otkrivati u kojem smjeru krenuti, a u tim se razmišljanjima trebaju osloniti samo na sebe i ne slušati druge. Rakove očekuje težak period za razliku od Lavova koji će uživati u prilično ugodnom razdoblju u kojem će samo tražiti nova uzbuđenja. Djevice će biti zatrpane obavezama pa će im biti teško posvetiti se ljubavnom životu, a Vage će rješavati probleme iz prošlosti ili zaostatke u poslu.

Škorpionima će naglo skočiti raspoloženje i entuzijazam koji svakako treba iskoristiti na svakom planu, a očekuju ih i neobična iznenađenja. Strijelci će u svibnju biti skloni krajnostima, a Jarci će raditi i više nego što bi trebali. Vodenjaci bi konačno trebali naučiti izvlačiti pouke iz vlastitih grešaka, a Ribe se moraju suočiti s problemima i ljudima koji im rade probleme.

Opširniji mjesečni horoskop za svaki pojedini znak pročitajte na tportalu