MJESEČNI HOROSKOP

Pročitajte što vam zvijezde donose u listopadu

01.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Kakve vam promjene donose zvijezde u listopadu na polju ljubavi, posla, novčane situacije, ali i pokoji poseban savjet pročitajte u novom mjesečnom horoskopu Meri Jerković na tportalu

Čini se da se zvijezde u listopadu ne smiješe vatrenim znakovima previše. Ovnove će obuzimati malodušnost i uglavnom će biti neraspoloženi i o mnogočemu će više maštati nego se potruditi da realiziraju ideju. Venera ulazi u znak Škorpiona, pa će se Lavovi često osjećati usamljeno, no razbistrit će im se neke dileme koje su imali, a Strijelci će, zahvaljujući istom planetu, biti strastveni i često se zaljubljivati.

Zemljani će znakovi
biti uglavnom okupirani obiteljskim problemima, rješavanjem papirologije, sudskih postupaka, a mogli bi donijeti i neke velike odluke poput stupanja u brak, promjene posla ili kupnje stana.

Vodenim će znakovima
trebati malo poticaja za ono čega se uhvate. No također će im trebati objasniti da prepirke i svađe vrlo često nisu najbolje rješenje dok ne shvate da je agresivan pristup samo posljedica straha izražavanja vlastitih osjećaja.

Među zračnim znakovima najbolje će proći Blizanci. Vodenjake očekuje stresan mjesec u ljubavi, ali u tom će slučaju biti najbolje opustiti se i ne zamarati se previše pitanjima na koja ne postoje odgovori. Dopadljive Vage će također preispitivati svoje odnose, pogotovo one u kojima ih ljudi ne doživljavaju onako kako bi oni htjeli. I na koncu, Blizance očekuje avanturistički mjesec pun seksualnog naboja, ali i poslovni problemčići.

Detaljnije o mjesečnom horoskopu za listopad pročitajte ovdje