POMOZITE I VI

Pridružite se humanitarnom koncertu za napuštene životinje

24.06.2013 u 11:51

Bionic
Reading

Udruga Kanellos i Udruga Rea organiziraju u Centru za kulturu Trešnjevka humanitarni koncert 2. srpnja, a prikupljena sredstva iskoristit će se za pomoć zbrinjavanju napuštenih i zlostavljanih životinja

Udruga Kanellos i Udruga Rea organiziraju 2. srpnja 2013. u Centru za kulturu Trešnjevka humanitarni koncert u svrhu prikupljanja donacija za napuštene i zlostavljanje životinje. Ovom prigodom prikupljat će se financijska sredstva, hrana, dekice, vodilice, ogrlice i ampule protiv buha i krpelja.

Osim prikupljanja donacija cilj ovog humanitarnog događanja je i promicanje zastupanja prava životinja kao i zaštita životinja, briga i skrb za napuštene, bolesne i zlostavljanje životinje te razvijanje svijesti i odgovornosti ljudi prema životinjama.

Službeni program započinje u 18 sati kad vas očekuje mala škola kuhanja – izrada psećih kolačića, besplatni savjeti veterinara, prigodna prodaja te mnoge druge aktivnosti.


Glazbeni program otvara grupa Groovy Acappella, zatim sljedi Blue Point, Dudo Jakuš i Igor iz Yellow submarinea na gitari i bubnjevima, Jurica Hotko iz Greenhouse Blues Banda na klavijaturama i Laci na bas gitari izvode vrhunski soul/jazz/blues/fusion u maniri Rabbena Forda, Georgieja Famea, Raya Charlesa, Van Morissona, Jamesa Browna. Nakon Blue Pointa slijedi prava poslastica - Chocholate Disaster, kvartet koji čine Anna Doblhofer (AUT) na klaviru, Leonore Hollauf (AUT) na kontrabasu, Anna Keller (GER) na altosaxofonu, Lada Obradović (CRO) na bubnju. Chocholate Disaster je slatko-gorka konstelacija, na koju su utjecale tradicionalne veličine kao što su Bill Evans, Paul Chambers, Cannonball Adderley, Max Roach. Težište ipak stavljaju na izvedbu modernih aranžmana džez standarda glazbenih velikana u vlastitoj obradi te groovy kompozicija legendarnog Eddieja Harrisa.

Sav prihod od prodanih ulaznica po cijeni od 30 kuna i donacije idu Udrugama Kanellos i Rea za pomoć u zbrinjavanju napuštenih i zlostavljanih životinja.