DOSLOVNO 'TRASH'

Pjeva prolaznicima iz kante za smeće

  • Autor: K. D.
  • Zadnja izmjena 06.05.2009 15:39
  • Objavljeno 06.05.2009 u 15:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U Cambridgeu, osim što možete glumiti studenta, nudi vam se jedinstveno iskustvo ulične glazbe. Charlie Cavey svojim pjesmama zabavlja prolaznike, ali ne svira uz pločnik, već u kanti za smeće

Tridesetogodišnji ulični svirač Charlie Cavey pronašao je dobitnu, ali smrdljivu formulu za privlačenje pozornosti. Sa svojih 175 centimetara svaki se dan zavlači s gitarom u kantu za smeće u centru Cambridgea i zabavlja prolaznike.

I dok zapanjeni pješaci bulje u kantu koja svira i iz koje viri tek vrat gitare, Charlie je na najboljem putu da postane lokalna zvijezda te je već pozvan da izvede svoj performans na četverodnevnom festivalu ulične glazbe.

'Ljudi me čuju, ali me ne vide, tako da se uvijek zaustave ne bi li otkrili odakle dolazi zvuk. Kada shvate da sam u kanti za smeće, zaprepaste se te odmah vade svoje fotoaparate uz smijeh', priča Charlie, kojeg s vremena na vrijeme poklopi komad smeća prolaznika koji ne vide da je netko unutra.

Druga otegotna okolnost je to što pjevač u kanti ne može otpjevati u komadu više od pet pjesama, jer je unutra bolno skvrčen. Kao što znaju svi glazbeni velikani, nema umjetnosti bez patnje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi