KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Pijetao

19.02.2013 u 10:13

Bionic
Reading

Pijetao

Općenito

Sreća je na vašoj strani ove godine. Pijetao i Zmija predivno se slažu i vrlo su kompatibilni. Zmija donosi sjajne prilike nekome tko je taktičan i ambiciozan poput vas. Očekujte da ćete biti zaposleni. Poruke i mailovi će frcati na sve strane. Zmija će vam pomoći filtrirati informacije i iskoristiti ih u svoju prednost. Budite spremni za nove prilike čak i u slučajnim, neformalnim konverzacijama i susretima.

Premda će se početak činiti sporim, stvari će se postupno poboljšavati kako godina prolazi. Budite spremni ponoviti i opet prolaziti stvari za koje ste mislili da su gotove. Ovo je sjajna godina za stvaranje ljubavnih veza i za podršku obitelji.

Ljubav

Slobodni pijetlovi naći će se pred romantičnim komplikacijama za koje su mislili da su ostavili iza sebe. Budite sigurni da je nova osoba u vašem životu iskrena. Vodena energija ublažava Pijetlovu želju za kontrolom situacije. Oni koji su u vezi naći će zadovoljstvo u zajedničkim, obiteljskim planovima.

Obratite pažnju na ravnotežu između intimnog života i rada. Ne zaboravite posvetiti vrijeme i pokazati osjećaje svom partneru, bez obzira na dugogodišnju vezu.

Posao

Što se tiče karijere, zalaganje i samopouzdanje osigurat će vam divljenje na radnom mjestu. No jeste li sami svoj najgori neprijatelj? Naravno! Osuđujući stav i potreba za kontrolom i najsitnijeg detalja mogu potkopati najbolji trud. Budite spodobni za kompromis i poslušajte mišljenja kolega, takva perspektiva vam daje uvid koji drugi lako mogu previdjeti.

Nakon slabog starta u prvoj polovici godine očekuju vas pozitivne promjene u karijeri tijekom studenoga.