KULERICA

Ovu mačku treba prijaviti u 'Ples sa zvijezdama'

04.09.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Koliko mačke mogu biti skulirane, dokazuje video ove ljubimice s kojom vlasnik pleše. Ne preporučujemo da pokušavate takvo što kod kuće

Prema slici se da zaključiti da ova maca ili u slobodno vrijeme radi kao dirigent ili smiruje svoje vlasnike i objašnjava im da ima sve pod kontrolom.

No nije ni jedno ni drugo. Ona je jednostavno savršeno smirena dok je gazda drži u krilu, pleše s njom, rasteže joj šape i glupira se na sve moguće načine. Njoj se, čini se, sviđa.


Premda je u opisu videa na YouTubeu objasnio da se ne radi ni o kakvom maltretiranju životinja, već o ljubimici koju je udomio i koja stoički podnosi sve njegove zezancije, moramo napomenuti da takvo što ne pokušavate kod kuće sa svojom mačkom, jer rijetko koja maca to može ovako podnijeti. Ako ništa drugo, mogli biste završiti izgrebanih ruku.

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.