NAJBOLJI DAN

Ovo je podvala! Konobarica se rasplakala od sreće

01.04.2014 u 15:17

Bionic
Reading

Umjesto više ili manje, a uglavnom manje dobrih ideja za prvoaprilsku podvalu, možda vas ovaj video inspirira da napravite nešto drugačije i promijenite život nekome kao što su poznanici i prijatelji učinili za ovu konobaricu

Mlada konobarica Chelsea Roff koja radi u restoranu u Los Angelesu doživjela je toliko iznenađenja u jednom danu da je na koncu počela skakati i plakati od iznenađenja. Ekipa Breaka, koja je poznata po podvalama, ovaj je put organizirala vrlo pozitivan niz podvala, a sudjelovali su mnogi njezini prijatelji, kolege i poznanici.


Chelsein dan na poslu započeo je uobičajeno, kad je došla na red prva podvala - napojnica od 1.000 dolara. Naravno, gotovo se srušila od iznenađenja, a zatim je to ispričala ostalim zaposlenima s kojima je odmah odlučila podijeliti ulov dana. Nakon toga je posluživala par koji joj se ispričao što nema novca za napojnicu, ali s obzirom da radi u turističkoj agenciji - poklanja joj put na Havaje za dvoje! Podvalom broj tri Chelsea je dobila ponudu za posao iz snova, a na koncu - automobil i prijateljicu iz prošlosti.

No da ne opisujemo točno što se i kako desilo, pogledajte sami.