NOVA RUBRIKA NA TPORTALU

Otkrijte čudesan svijet slatkih ljubimaca

22.05.2012 u 10:36

Bionic
Reading

Zahvaljujući zabavnim životinjama i smiješnim videima koji su dosegli zavidnu popularnost u okviru sadržaja tportala, u okviru Funboxa zaživjela je nova rubrika Ljubimci. Osim zabavnog, nudimo i ozbiljan sadržaj, brojne savjete i oglase, kako bi svatko tko voli životinje mogao pronaći nešto za sebe. Nadamo se da ćete uživati u našem novom sadržaju!

U okviru Funboxa pokrenuli smo novu rubriku Ljubimci na tportalu koja će, nadamo se, zadovoljiti sve ljubitelje životinja.

Najzabavniji i vjerojatno najposjećeniji dio nesumnjivo će i dalje biti smiješne video snimke raznih životinja. Svakodnevno ćemo kao i dosad objavljivati snimke kućnih ljubimaca u neobičnim ili dobro poznatim situacijama, pse koji ne mogu podnijeti teret krivnje ili mačke koje pate od depresije, ali ne treba zanemariti ni slučajne snimke nastale u zoološkim vrtovima, parkovima i na javnim mjestima, čiji akteri ne moraju nužno biti kućni ljubimci. Štoviše, često su to neodoljivi majmuni, merkati, slonovi i druge 'zvijeri'.

Kako ne bismo bili posve neozbiljni, nudimo vam i dio nazvan Riječ struke gdje ćemo na tjednoj bazi objavljivati savjete i preporuke stručnjaka, veterinara i trenera raznih kućnih ljubimaca. Premda će oni sami povremeno izdvojiti neki aktualan problem o kojem će pisati, pozivamo vas da i sami sudjelujete u kreiranju tog sadržaja. Na mail funbox@t-com.hr šaljite svoje upite, nedoumice i probleme. Naši će vam stručnjaci pokušati odgovoriti u najkraćem mogućem roku i sadržaj će biti objavljen na rubrici Ljubimci.

U dijelu rubrike Specijali pronaći ćete raznolik tematski sadržaj, uglavnom zabavnog karaktera, od urnebesnih životinjskih kompilacija, preko neobičnih priča, do bizarnih pojava u životinjskom svijetu.

Posebno također treba istaknuti Izlog ljubimaca u kojem ćemo objavljivati vaše oglase, kao i oglase raznih udruga za zaštitu i pomoć životinjama. Na mail funbox@t-com.hr možete nam slati sve svoje obavijesti, bilo da se radi o dijeljenju ljubimaca, bilo o izgubljenom ljubimcu kojeg želite pronaći. Izlog ljubimaca trebao bi pomoći pri udomljavanju, pa je i vaša suradnja u tom dijelu od velike važnosti.

Naravno, nismo zaboravili ni fotografije slatkih životinja koje ćemo objavljivati u Fotogalerijama rubrike Ljubimci, a ako nam pošaljete snimke svojih ljubimaca u neodoljivim situacijama ili pozama, i njih ćemo rado objaviti. Kontakt e-mail adresa je funbox@t-com.hr.

Sve o kućnim ljubimcima i svijetu životinja saznajte u novoj rubrici Ljubimci

Obožavamo slatke životinje poput jednog od junaka naše rubrike, psa Normana, o kojemu su izvještavali mnogi američki televizijski kanali, a pogledajte i zašto: