BARACK BARBARIN

Obama kao superheroj u borbi s izazovnom Sarah Palin

08.04.2009 u 08:30

Bionic
Reading

Američki predsjednik osvanuo je u još jednoj seriji stripova koji će se u prodaji pojaviti već u lipnju. U stripu 'Barack the Barbarian: Quest for the Treasure of Stimuli' aktualni predsjednik SAD-a prikazan je kao visok mišićav junak odjeven samo u komadić krzna

U tom stripu smrtna mu je neprijateljica bivša republikanska kandidatkinja na predsjedničkim izborima Sarah Palin koja je odjevena u ogrtač od vukova krzna i osim njega, minijaturnog bikinija i naočala za vid na sebi nema ništa drugo.

Izdavačka kuća iz Chicaga Devil's Due koja izdaje ove stripove objavila je da će se svi ti naslovi baviti isključivo temama vezanim uz Obamu. Uskoro će se pojaviti i verzije s Hillary Clinton i Georgeom Bushom.

Ovo nije prvi put da se predsjednik Obama pojavio u obliku strip junaka. Ovaj mjesec krasio je izdanje magazina Wizard koji se bavi pop kulturom, zabavom i stripovima, gdje je bio prikazan kao Clark Kent koji se transformira u Supermana. U siječnju ove godine našao se na naslovnici posebnog izdanja stripa Marel Spiderman jer je priznao da je kao dijete bio lud za Spidremanom i skupljao stripove.