SVE ZA REKLAMU

Možete li vjerovati da postoji vegetarijanska voda?!

24.06.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Indijska tvrtka koja proizvode kućanske aparate i još štošta, izbacila je na tržište novi pročišćivač za vodu, a u reklamnoj kampanji cilja na vegetarijance tvrdeći da u njihovoj vodi nema baš ničega šo vegetarijanci ne smiju konzumirati

Premda zvuči prilično apsurdno, tvrtka Prestige proizvela je pročišćivač za vodu LifeStraw koji će vam pružiti ‘čistu vegetarijansku vodu’ i u reklamnoj su kampanji prilično odlučni oko toga.


‘Čista vegetarijanska voda? To je sigurno nekakav trik’, stoji u njihovoj reklami objavljenoj u novinama. No, odmah daju i odgovor: ‘Većina pročišćivača tvrdi da ubijaju sve viruse, bakterije i bacile. No, ubijeni mikroorganizmi ostaju u vodi što je čini sigurnom za konzumaciju, ali je ne čini i vegetarijanskom.’

Zato oni imaju savršeno rješenje i njihovi filteri navodno uklanjaju 99.9999 posto bakterija i virusa iz vode, ali zadržavaju sve važne minerale.

No, ono što reklamnim genijalcima nije palo na pamet jest to da bakterije i virusi nisu životinje, a ako ih već smatramo živim organizmima - kako da vegetarijanci riješe problem istih tih organizama koji žive u našim tijelima (i koji su nam po mnogo čemu korisni) ili biljaka koje jedu?

Nekako nam se čini da, koliko god možda bila originalna, ova reklamna kampanja neće biti toliko uspješna. Doduše, na društvenim mrežama im ne ide loše.