SUMANUTI PROVALNIK

LSD vam ne čini dobro, čak i ako mislite da ste tajni agent

18.02.2014 u 13:55

Bionic
Reading

Žitelj Seattlea David Stolte navodno je uzeo LSD i počinio bizarnu provalu – nije ukrao ništa, no napravio je nered

Kad ga je policija uhapsila, David Stolte predstavio se kao Jack Bauer – fikcionalni agent FBI-ja iz serije '24'. To je već bio jasan znak da štošta nije u redu s 30-godišnjim provalnikom, piše The Huffington Post

Druga stvar koja je mogla odati da nešto nije u redu sa Stolteom bila je to što je provalio u dom Dereka Doerschela, no nije mu ništa ukrao.

Umjesto krađe, Stolte je samo napravio ogroman nered – u sudoper mu je usipao pijesak za mačji toalet, izvadio je hranu iz dubokog smrzavanja i ostavio je po kući te je skinuo rolete.


Doerschel ulovio je Stoltea ispred kuće, a on je potvrdio da je provalnik kad je vlasnika kuće gađao njegovim vlastitom špijunkom koju je izvadio iz vrata. Policija je ubrzo uhapsila Stoltea.

Ovo nije bio prvi Stolteov izlet u nepoznato. Policija ga je dobro upoznala tijekom godina u kojima je gol trčao gradom, penjao se po krovovima te počinio nekoliko vandalizama.

Stolteova majka Ria Quinton kaže kako joj je sin na lijekovima protiv bipolarnog poremećaja, no stanje mu je sve gore. Policija smatra da je uzeo LSD.