OBOŽAVANA CHOUPETTE

Karl Lagerfeld želi se oženiti svojom mačkom

06.06.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Slavni dizajner Karl Lagerfeld priznaje da jednostavno obožava svoju mačku Choupette te ju naziva 'ženom u zatočeništvu'. Karl navodi i kako bi se sa svojom mačkom i oženio da može, a slatka mala bijela mačka već ima i svoje profile na Facebooku i Twitteru te velik broj obožavatelja

Bijela mala mačka Choupette, koja živi u domu slavnog dizajnera Karla Lagerfelda, ima svoj stol za kojim večera te poseban jastuk na kojemu spava. Osim toga, Choupette ima i vlastiti iPod te profil na Twitteru sa 27 tisuća sljedbenika.

Na Choupettinom Twitter profilu piše da je ona prava ljepotica koja odbija jesti s poda te da ima čak i sluškinje koje udovoljavaju svim njezinim prohtjevima. U malu bijelu mačku, koja odnedavno ima i svoju Facebook stranicu, Lagerfeld je toliko zaljubljen da se čak piše i kako su njezine plave oči bile inspiracija za novu Chanelovu kolekciju.


Kada dizajner nije kod kuće, mačkine sluškinje zapisuju sve što Choupette radi te ga kasnije pomno izvještavaju.

U jednom televizijskom intervjuu Lagerfled je rekao: 'Na moju veliku žalost, između ljudi i životinja nije dozvoljen brak. Nikada nisam mislio da ću se moći ovako zaljubiti u mačku.'

Choupette je bila mačka Karlovog prijatelja koju je dizajner prije godinu dana uzeo na čuvanje, no onda se toliko zaljubio i odbio ju vratiti.