VENERA U BLIZANCIMA

Kakve vas ljubavne promjene očekuju?

09.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Generalno gledajući, kad Venera uđe u koketni znak Blizanaca, među ljubavnicima, prijateljima ili jednostavno ljudima među kojima postoji neka simpatija počinju se stvarati magični odnosi. Kojeg god da ste seksualnog opredjeljenja, u četvrtak, 9. lipnja, mogli biste se zaljubiti

Venera ulazi u znak Blizanaca 9. lipnja noseći sa sobom pozitivnu energiju koju će posebno osjetiti zračni znakovi - Blizanci, Vage i Vodenjaci. Neki bi znakovi mogli financijski profitirati jer će se isti dan Jupiter i Neptun naći u sekstilu, primjerice Bikovi i Ribe. Štoviše, Ribe, Ovnovi, Bikovi i Blizanci taj bi dan mogli čuti i nešto više od rečenice: 'Stigla je plaća', mogućnosti promocije ili povišice.

Premda ovaj položaj planeta obećava ljupke ljubavne igrice zemljanim i zračnim znakovima u sljedećih nekoliko tjedana, također bi mogao donijeti nemir i nevolje vodenim i vatrenim znakovima. No, svim će znakovima Neptun i Hiron mogli donijeti dodatne emocionalne zbrke jer donose dramu i iracionalnost situacijama koje bi trebalo sagledati racionalno i s poštovanjem.

Evo kako će Venera u Blizancima utjecati na horoskopske znakove:

OVAN
Očekujte da ćete od 9. lipnja početi primati mnogobrojne pozive za tulume. Bit ćete popularna osoba za partije, a ako ste sami, šanse da ovaj vikend upoznate nekog zanimljivog su velike. Ako morate održati javni govor ili kakvu prezentaciju, 9. lipnja je najbolji dan za to.

BIK
Održavanje veze živom trenutno vam se čini kao pitanje života ili smrti. Naći ćete se u situaciji da radite stvari za koje ne biste mogli ni pomisliti da ćete jednog dana napraviti, samo kako biste zadržali voljenu osobu u svom životu. Budite pametni, lukavi i ne pretjerano opsesivni pa će i nagrada koju toliko želite konačno biti vaša. Jupiter u vašem znaku će vam donijeti sjajne vijesti u vezi financija, a neki bi mogli postaviti i sudbonosno pitanje.

BLIZANCI
Pripremite se na to da bi vas mogli zaprositi, udvarati vam se, zavoditi vas, i to više od jedne osobe. Sunce sja u vašem znaku zajedno s Venerom koja vam donosi popularnost i mogućnosti dok Jupiter u Biku obećava da ćete riješiti neki dugotrajan financijski problem jednom zauvijek. Zaljubljena osoba mogla bi vam predložiti brak.

RAK
Oko 9. lipnja mogli biste osjetiti da primate znak s neba. No, dobra vijest ili znak će vjerojatno biti financijske prirode. Činit će vam se da vas je potencijalni ljubavnik ili ljubavnica začarao/la, ali shvatit ćete da je djelomice razlog to što vam je ta osoba toliko privlačna leži i u činjenici da vam je nedostupna ili zauzeta.

LAV
Čuvajte se nestabilnosti i hirovitosti i kod sebe i kod drugih. Možda ćete biti u iskušenju da šarate sa strane ako ste u braku, ali to vam nikako ne preporučujemo jer drugi planeti, poput Hirona, sugeriraju da će vaša tajna brzo biti otkrivena. Lavovi samci će se vrlo vjerojatno zaljubiti.

DJEVICA
Mnogi od vas već dugo razmišljaju da presele ili prodaju svoj stan/kuću, a uskoro dolazi i idealno vrijeme za to. To je sjajna prilika da u potpunosti raščistite s prošlošću i počnete ispočetka i to je pozitivna vijest koju vam donosi Venera.

VAGA
Večer 9. lipnja jedna vam je od najsretnijih večeri za ljubav ove godine. Samo se pokušajte ne vezati previše uz nekoga tko je već u vezi. Čini se da u tome pretjerujete u posljednje vrijeme. Potrudite se ne ugađati sebi i drugima pretjerano ove noći kad vam Venera donosi razne avanture i iskušenja, posebno vezane uz seks i ljubav.

ŠKORPION
Vibracije koje ćete osjetiti kad Venera uđe u znak Blizanaca bit će možda jače no što možete podnijeti. Premda volite određenu dozu drame u svom životu, činit će vam se da je netko u vašoj okolini preemotivan, preintenzivan i pretjerano vezan uz vas. Također vas možda očekuju nevolje ako niste bili iskreni jer bi tajne mogle izaći na vidjelo, a neće svi biti zadovoljni s onime što ste odlučili zatajiti.

STRIJELAC
Možda će vas netko zamoliti za javan nastup ili neku vrstu govorancije. Ako nekome želite prenijeti poruku, čut će vas jasno i glasno. Ovo je idealan dan da odaberete kreativan projekt ili predstavite neku ideju. To se posebno odnosi na snimanje filmova i pisanje blogova.

JARAC
Naći ćete se zainteresirani za koketiranje s jako bogatom osobom. No, planeti pokazuju da će ta fascinacija kratko trajati. Ako ste u vezi, morat ćete se čuvati nekoga posebno lukavog i šarmantnog tko možda na oku ima vašeg partnera ili partnericu.

VODENJAK
Bit će vam teško kontrolirati ljubomoru dok koketne vibracije Blizanaca vladaju odnosima. Možda ćete se morati nositi s neželjenim romantičnim opaskama na vašem ljubavnom teritoriju. Umjesto da pokažete ljubomoru, bolje bi bilo da kontrolirate svoje emocije i sačuvate seksualnu energiju da impresionirate svog partnera u krevetu.

RIBE
Ako ste sami, ovo je najbolji dan za odmaranje i udovoljavanje samome sebi u wellnessu. Ako ste u vezi, izbjegavajte beznačajne razmirice s partnerom. Postoji velika mogućnost da vam se netko iz okoline želi umiješati u vezu ili napraviti nekoga od vas ljubomornim. Pokušajte ne uzimati tračeve ozbiljno. Ionako vjerojatno nisu točni.