LJUBAVNI HOROSKOP

Jarac u ljubavi - šećer na kraju

08.01.2013 u 12:29

Bionic
Reading

Jarci u mlađim danima djeluju dosadno, ostarjelo i veoma konzervativno, dok se u starijim godinama počinju otvarati i suncu pokazivati prekrasan cvijet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Ljubavna veza s Jarcima, ako završi brakom, jest kao uživanje u desertu koji dolazi uvijek na kraju...

Ljubavni horoskop za Jarce piše Meri Jerković
ŽENA JARAC U LJUBAVI

Ove žene mogu biti ultraženstvene, koketne, dovoljno šarmantne, ali i satima buljiti u muškarce s takvom mržnjom da se oni poput preplašenog psića povlače na lanac koji im je ona već namijenila ili jednostavno zbrišu s poprišta takvih bitaka. Ove žene teže karijeri, ali to nužno ne podrazumijeva da ljubav i brak stavljaju na drugo mjesto. Ljubav možda da, ali brak nikako. Brak predstavlja njezin konačan cilj - on je simbol svega onoga što su zamislile u svojoj glavi: statusa, ugleda i časti.

Među ovim ženama nećete pronaći puno 'starih cura'. Ma kako bile uspješne ili ambiciozne, one smatraju kako ništa nisu postigle ako u svom životu ne dodaju bračnu i obiteljsku dimenziju. Muževi - ta divna, poželjna i dostižna stvorenja. Uostalom, za koga stvarati, kome graditi, kako ispuniti ulogu zbog koje su i došle na ovaj svijet. Budući da ne spadaju u opuštene žene, ne kuže dobro romantična okruženja. Obožavaju biti u jednostavnim prostorima, dok prirodni ambijent često izbjegavaju.

Imaju jaku želju za dodirom, ali ne mogu ga ostvariti onako usput, u prolazu. Potrebna joj je luka u kojoj će se osjetiti zaštićenom i tek tada ćete se prepustiti strasnim zagrljajima i poljupcima. Iako je vrsna ljubavnica, često pati od nedostatka samopouzdanja, zato ih je potrebno stalno uvjeravati u njihovu pamet i ljepotu.

MUŠKARAC JARAC U LJUBAVI

On se zaljubio u vas, dopustio vam je da izvrnete sva njegova nadanja i snove naopačke i otkrio bezbrižnog, blagog zanesenjaka koji čezne za slobodnim lepršanjem na vjetru. Imali ste sreće što ste upoznali ovakvog Jarca. Znači da ste se ubilježili u malu listu posebnih žena koje su to uspjele. Međutim, nakon određenog vremena zaljubljeni Jarac će zaključiti kako je dosta sitnih ludosti i kako je sada nužno potreban povratak odgovornostima i obvezama. Tada pred očima imate drugačijeg Jarca – zatvorenog tipa koji je ugodan, ali s ciljem. Odjednom zavladaju ambiciozni prohtjevi i vi shvatite kako ne vladate suvereno njegovim mislima.

Ako vidite da ćete lagano izgubiti bitku s nekim hladnjakom ili radnim stolom, tek izabranim za prestižnu kancelariju, započnite s neprimjetnim dodjeljivanjem komplimenata. Možete se nasmijati na ovu taktiku prisjećajući se iskustava s ovim čovjekom kada je gotovo uvijek odmahivao rukom kad god ste mu uputili toplu riječ podrške ili pohvale. Čak se i ljute nelagodno se meškoljeći u foteljama, ali budite sigurni da se oni samo pretvaraju da mogu živjeti bez lijepih riječi, a u suštini imaju očajničku potrebu da ih netko pohvali kazujući im kako su pametni, lijepi, zgodni i uspješni.


UPUTE ZALJUBLJENIMA U JARCE

Specijalnost ovih ljudi jest da pripadaju biljkama koje pozno cvjetaju. U mlađim danima djeluju dosadno, ostarjelo i veoma konzervativno, dok se u starijim godinama počinju otvarati i suncu pokazivati prekrasan cvijet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Oko tog cvijeta i dalje postoje bodlje koje pažljivo otklonite i potom uživate u njemu. Ljubavna veza s ovim tipovima ljudi, ukoliko završi brakom, jest kao uživanje u desertu koji dolazi uvijek na kraju.

Smatraju se vjernima i zavjetuju se na obiteljskom oltaru. Puni su poštovanja prema obiteljskim vezama i odnosima, a to ujedno znači da vode brigu i o obitelji koju su stvorili brakom i o vlastitoj kojoj su odani od djetinjstva.

Nemojte misliti da ste ih vi birali, zapravo sa sigurnošću mogu tvrditi da su oni izabrali vas i to s istančanim osjećajem za pedigre i savršenstvo. Izabrali su vas je zato jer su ocijenili da ćete biti dobar partner s jakim osjećajem za dužnost. Kao njihov partner morat ćete se elegantno oblačiti kako biste impresionirali njihove poslovne kolege, a poželjno je da budete pametniji, ljepši, s boljim manirima od njihovih partnera. Odgovorili ste i zadovoljili njihove visoke standarde - možete biti sigurni da ćete živjeti u veoma lijepom i dugovječnom braku koji će često puta biti dosadan, ali nećete oskudijevati ni u čemu.

SLAGANJA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Ovan i Jarac se jako privlače, a u suštini su kompletno nekompatibilni, no radi se o vezi koja je česta. Uspjeh ove veze je moguć samo u onom slučaju kad poneseni ljubavlju obostrano zaborave ili potisnu tvrdoglavost, dominaciju i netolerantnost. Lav i Jarac su lako uočljivi u gomili, Jarac tihog ali upečatljivog ponašanja, a Lav po blještavilu svoje taštine i samoljubivosti. Nije neka veza. Sa Strijelcem ljubavna veza predstavlja konflikt zanesenjaštva s ozbiljnošću. Jarac će stalno dokazivati i ispravljati stavove Strijelca koji se na upozorenja neće niti najmanje osvrtati. Bilo bi uputno da se zaobilaze u širokom luku kad ih početno zanesenjaštvo prođe.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Ljubav s Blizancima donosi velika odricanja, ali ništa u životu nije nemoguće ako je ljubav u pitanju. Samo previše kompromisa. Kad Jarac susretne Vagu, onda je to ljubav na prvi pogled. Jarac prvi pada ničice ispred dotjerane, slatkaste i profinjene Vage. Ako se to ne dogodi, onda su mogući fizički i verbalni razračuni ovo dvoje ljudi. Stresna veza. Jarac i Vodenjak su različiti, ali se u životu rado imaju. Vole biti jedan drugome za petama i ako Vodenjak uspije iskopati ono neobično lijepo što svaki Jarac drži samo za odabrane osobe uspjeh je potpun. U suprotnom frustrirajuća veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Ljubavni uspjeh je veći u kombinaciji Jarac muškarac, a žena Rak. Ipak lako ih stižu razočarenja i krive procjene s obje strane. Praktična priroda Jarca nakon duže upotrebe ne podnosi idealističku i zbunjenu prirodu Raka. U ljubavi sa Škorpionom je sve moguće: vrhunski seksualni doživljaji, očaravajuća romantična ljubav, burni raskidi, mržnja, ljubomora. Jarac predstavlja izazov Škorpionu i budi njegovu potrebu za dokazivanjem. Dobra veza. S Ribama je samo naizgled nemoguća kombinacija, ali u praksi se ostvaruje jako uspješna veza. Voda naplavljuje i obogaćuje zemlju - stara je ljudska mudrost. Tako će zatvorena, konzervativna spodoba Jarca s lakoćom položiti ključeve vlastite osobnosti bez trunke žaljenja, intuitivnoj i zaljubljenoj Ribi. Sjajna veza.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Bikove i Jarce vezuju iste temeljne kvalitete - uzdržanost, strpljivost, stjecanje. Kad se susretnu, bilo bi dobro da se zadrže jedan pored drugog jer predstavljaju dobitnu kombinaciju. Ljubav s Djevicama predstavlja idealnu kombinaciju. Istog su temperamenta, zajedničke kvalitete u ovoj kombinaciji ostvaruju se do maksimuma. Odnosi su dosta uspješni - Jarac na vrhu trona, a Djevica 'iza scene' - rezultat nepobjedivost. Dva Jarca na istom mjestu mogu biti samo ako se jako vole, inače to nije dobra kombinacija. Dvije osobe s istim pogledima, samo s različitim pristupima, u konačnici dovode do burnih i mrzovoljnih svađa. Vrlo potrošna veza.