AKCIJA EKO TAXIJA

Iskoristite besplatan prijevoz taksijem za kućne ljubimce

16.10.2012 u 15:51

Bionic
Reading

U suradnji s Allianzom ovaj i još sljedeća tri utorka Eko taxi besplatno prevozi kućne ljubimce i njihove vlasnike na području grada Zagreba

Pravo na besplatnu vožnju ostvarit će isključivo korisnici koji prevoze kućne ljubimce, psa ili mačku na području grada Zagreba u terminu od 7 do 19 sati.

Narudžbe i rezervacije vožnji obavljat će se dan prije, ponedjeljkom, pozivom na brojeve telefona 1414 ili 060 77 77. Narudžbe će se primati i u utorak, na sam dan vožnji, ali samo u slučaju slobodnih kapaciteta ili otkazivanja prethodnih rezervacija.

Akcija besplatnog prijevoza poklon je Allianza i Eko taxija povodom predstavljanja novog proizvoda Osiguranje kućnih ljubimaca – Allianz Šapa. Jednako tako, kućnim ljubimcima je najnormalnije osigurano da zajedno sa svojim vlasnicima putuju u komforu, kako njihovog privatnog, tako i javnog prijevoza.

Eko taxi omogućuje takvu uslugu i to, za vrijeme promotivnog razdoblja, potpuno besplatno. Dovoljno je okrenuti broj 1414 i zatražiti da vas i vašeg kućnog ljubimca preveze Eko taxi!