SVAKAKVIH LJUDI IMA

Djevojka će se udati za zloglasnog ubojicu?

22.11.2013 u 18:45

Bionic
Reading

Amerikanka po imenu Star namjerava stupiti u brak s jednim od najpoznatijih ubojica 20. stoljeća - Charlesom Mansonom. Redovno ga posjećuje, a u kontaktu su već godinama

Manson je bio predvodnik Obitelji Manson, kulta pokrenutog krajem 60-ih godina prošlog stoljeća u Kaliforniji. Vjerovao je kako će doći do apokaliptičnog međurasnog rata te osmislio više groznih ubojstava kako bi ga započeo.

Trenutačno služi doživotnu kaznu zatvora u Državnom zatvoru Corcoran u Kaliforniji.

Prvotno je zbog poticanja na brutalno ubojstvo glumice Sharon Tate, supruge redatelja Romana Polanskog koja je u to vrijeme bila pred porođajem te Lena i Rosemary LaBianca bio osuđen na smrt.

No ta je presuda preinačena u doživotni zatvor nakon što je Kalifornija privremeno ukinula smrtnu kaznu 1972. Sada ima 79 godina.

Njegova navodna zaručnica objavila je da će se udati za Mansona. 'Meni je to vrlo ozbiljna stvar. Charlie je moj suprug. Charlie mi je rekao da vam ovo kažem', rekla je Rolling Stoneu

Manson navodno svaki vikend provodi puno vremena s tom 25-godišnjakinjom o kojoj se ne zna puno. Navodno je Mansonu počela pisati kada joj je bilo devetnaest godina.

Prije pet godina, preselila se u Corcoran kako bi bila bliže zatvoru u kojem Manson služi kaznu. Dao joj je ime koje sad koristi, a vodi i site Release Charles Manson Now, koji se zalaže za njegovo puštanje na slobodu, zbog navodnih proceduralnih propusta tijekom suđenja.

Manson tvrdi da to nije istina. 'To nema veze s mozgom. Samo zabavljamo javnost', rekao je.