TATA GA PARKIRA

Četverogodišnjakinja pokazala kako se vozi u Kini

02.09.2011 u 10:49

Bionic
Reading

Mi nismo posebno stručni u stvarima roditeljstva, no sigurni smo da nije najbolja stvar dopustiti četverogodišnjoj djevojčici da vozi auto. No otac male Jie Zheng očito ne misli tako

Sjećamo se kako smo trčali za golubovima i veselo koristili svoje noge kad smo imali četiri godine. Kineska djevojčica Jia Zheng s druge strane imat će topla sjećanja na svoja vozačka iskustva.

Četverogodišnjakinja ne samo da mirno vozi po Jinanu u pokrajini Shandong, već se i prestrojava, pretječe i poštuje prometna pravila i znakove. Ova nevjerojatna snimka traje oko dvije minute nakon kojih otac zamoli svoju kćer da se parkira.

'Jia Zheng, zaustavi auto. Pusti tatu da vozi', rekao je strpljivi otac na što ga je djevojčica poslušala i parkirala vozilo.

Mala Jia Zheng maknula je drvene blokove koji su joj omogućavali da stišće pedale i sjela majci koja je cijelo vrijeme bila na suvozačkom mjestu u krilo. Ako ste primijetili da djevojčica nije bila ni vezana, u pravu ste.

Kineska policija kaže kako je bespomoćna u ovakvim slučajevima jer je četverogodišnja Jia Zheng mlađa od 14 godina koliko je najmanja dob kad maloljetnici mogu primiti prometnu kaznu, a roditelji mogu jedino financijski odgovarati u slučaju nesreće.