HOROSKOP ZA 2012.

Blizanci - dobra godina

30.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Blizanci - dobra godina

POSAO

Predstoji vam dinamična radna godina tijekom koje ćete raditi više nego ste očekivali. Pripremite se na prekovremeni rad i mogućnost da vas prevlada nezadovoljstvo i razočarenja. Žurba, nervoza, ali bez nekog pravog učinka. Za svaku kunu ćete se morati jako pomučiti. Zbog ulaska Jupitera u vaš svemirski prostor drugi dio godine je puno povoljniji po vas. Bit ćete kreativni, ali nesigurni u vlastite sposobnosti, te će vam biti nužna pomoć i savjet školskog ili poslovnog prijatelja. Bit ćete pronicljivi i nećete pristajati na sve što vam se ponudi. Potražit ćete nova rješenja koja će vam odgovarati, a honorarni posao može postati dobar izvor zarade. Kraj godine krase novi poslovi, konkretni projekti, pouzdani suradnici i dobre procjene. Imat ćete se razloga ponašati mudro, pažljivo i zadovoljno.

LJUBAV

Otvoreni ste, moćni na sentimentalnom planu, ali zadovoljstvo ne pronalazite. Boli vas neopravdano ignoriranje određenih datuma i jubileja. Svakidašnja rutina vas koči i tjera na postupke koji vas plaše i naglašavaju osjećaj da živite u nekoj vrsti laži i prevare. Osjećate kako biste bili u stanju učiniti koješta samo da uzdrmate tu monotoniju (Mars u Djevici). Vaši najbliži vas ne razumiju i vaše brige smatraju nezrelima te vas kritiziraju zbog toga. Imate izgrađen sustav vrijednosti i to je dobro, međutim, ne pridržavate ga se. Nepouzdanost, grubost i nepovjerenje nećete tolerirati u svom odnosu i stalno ćete zanovijetati da netko od vama dragih primijeti vašu prisutnost i neke kvalitete. Početak godine je prilično stresan, Venera će svojim kretanjem naglasiti nesporazume i kako se bude približavao kraj godine, mogućnosti će biti sve veće, a emotivna sreća sve potpunija.

ZDRAVLJE

U narednom razdoblju nećete imati pretjeranih poteškoća. S dosta volje ćete započeti razne estetske, rekreativne programe i biti izuzetno sportski nastrojeni. Blizanci s akutnim poteškoćama bilježit će značajno poboljšanje svog stanja.