OGROMNA I PONOSNA

Amerikanka želi titulu najdeblje majke na svijetu

10.06.2010 u 10:24

Bionic
Reading

Četrdesetdvogodišnja amerikanka Donna Simpson trenutno teži 272 kilograma, a cilj joj je postići 455 kilograma. Majka dvoje djece u dobi od tri i 14 godina model je za internetsku stranicu Supersizedbombshells.com gdje se okupljaju ljubitelji pretilih žena

Donna Simpson ne srami se pojavljivanja u medijima. Štoviše, ponosna je na svoje obline i htjela bi ući u Guinnessovu knjigu rekorda te se tako naći u društvu dvije rekorderke koje su navodno težile 816 i 545 kilograma. Gospođa Simpson već je dobila ponudu da napiše knjigu i snimi vlastitu reality emisiju.

Donna Simpson nosiveličinu XXXXXL i odjeću uglavnom kupuje na internetu, a samu sebe naziva članicom 'zajednice koja prihvaća debele'. Smatra da seksipil proizlazi iz veličine stražnjice i trbuha, a čini se da se i njezin suprug slaže s tom tvrdnjom. Četrdesetdevetogodišnji Philippe Gouamba u potpunosti podržava Donnu u njezinim stavovima i željama, a namjeravaju se ove godine i vjenčati na Havajima.

Iako tvrdi da je zdrava te da posjećuje doktora svaka tri mjeseca, Donna boluje od dijabetesa i muči se s svakodnevnim aktivnostima kao što su kuhanje i tuširanje.

Gospođa Simpson dobiva mnogo pošte vezane uz svoju težinu. Osim negativnih komentara i upozorenja o zdravstvenim rizicima, pišu joj i mnoge žene koje su, prije nego što su čule za nju, mislile da nikada neće naći nekoga s kim se mogu skrasiti.

'Uvijek sam bila zadovoljna sobom. Problem je bio u drugim ljudima', kaže Donna.