DOBRA NARAV

Alisa je idealna za društvo drugim macama

20.01.2014 u 08:28

Bionic
Reading

Alisa je idealna za društvo drugim macama

Alisa je mlada maca koja je trebala ići na sterilizaciju i obradu nogice (šepala je i nije se oslanjala na nju), no veterinar je rekao (iako je riječ o starom lomu koji je dobro iako nepravilno zarastao i sve bi trebalo biti dobro nakon kure antibiotika) da postoji mogućnost da se ne može popesti na drvo ili dovoljno brzo skloniti od opasnosti.

Jako je draga i umiljata i posebno dobra prema drugim macama. Stoga, ako želite društvo provjereno ne-dominantne mace za svoju/svoje mace i ako vam je to prioritet – Alisa je idealna maca za društvo drugoj maci jer je zaista jako dobre naravi.

Doduše, nije naučena na ljudski dodir, ali pretpostavljamo da će se brzo naviknuti na maženje. Danas se može dirati dok spava, dok ne skuži da je čovjek dira, može je se taknuti dok jede, a nema ništa protiv da se dotaknete nosićima, ali samo ako su vam ruke na leđima jer se ruku, a posebno dlanova prema gore jako boji.

Alisa je šarmantna tigrica promijenjivih pješčanih odsjaja stara 8 mjeseci.

Naučena je na kućni red i nuždu obavlja u pijesak od prvog dana u stanu. Voli papati i nije izbirljiva. Tretirana je protiv parazita, sterilizirana i cijepljena.

Udomljava se u stan bez mogućnosti izlaska. Veterinarska skrb, kao i puno ljubavi u novom domu su obavezni.

Nalazi se u Zagrebu i udomljava se isključivo u Zagreb.