citirao Mike Tysona

Glasnović poručio 'jugozomboidima': Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu; očitovao se i DIP

  • V. P. P.
  • Zadnja izmjena 23.05.2019 17:41
  • Objavljeno 23.05.2019 u 16:32
Bionic
Reading

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović i kandidat Neovisnih za Hrvatsku na izborima za euro parlament u završnici kampanje objavio je na Facebooku novi poster. 'Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu!', poručio je Glasnović 'jugozomboidima'

Glasnović kojem je glavna politička egida lustracija, na Facebooku je objavio poster na kojem ispruženom šakom razbija staklo. 'Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu!', poručio je Glasnović.

Uz objavu je napisao tekst koji prenosimo u integralnom obliku: 'Vojno redarstvene operacije pobjedničke hrvatske vojske HV i HVO - Bljesak, Oluja, Maestral, Južni Potez.., su čavao u lijes velikosrpskog imperijalizma i glogov kolac za cincarska plemena, hibridne srbe i jugokomuniste! Boj nije gotov! Neprijatelj je ostao unutar zidina, samo u drugom obliku! Neprijateljev plan je jednostavan, oni samo zele razoriti jedinstveno Hrvatsko Nacionalno Bice te odstraniti Hrvate iz Iseljenistva, BiH i Domovine iz ekonomskog i društvenog života i razvoja.Glavna taktika neprijatelja svih Hrvata je laž, obmana i destruktivna kritika. Na kraju, neka im njihov plan i program. Kao što je rekao Mike Tyson, svatko ima plan i program dok ne dobije šaku u glavu! Tako i njima dolazi kraj! Sve najbolje vam zelim!Hrvatski Stijeg se jos vijori na Jurišićevoj! Bog i Hrvati!.

Iz DIP-a su kratko za N1 poručili kako su ocijenili da predmetnim predizbornim plakatom dolazi do povrede Izbornog etičkog kodeksa, dostavljena je prijava Etičkom povjerenstvu u kojoj je ukazano na objavljen tekst na portalu Jutarnji.hr te na objavu na Facebook stranici kandidata Željka Glasnovića.

  • +11
Željko Glasnović Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek