JESTE IH VIDJELI?

Policija traži muškarca i ženu povezane s provalom u stan u centru Zagreba

05.01.2024 u 17:43

Bionic
Reading

Policija je danas objavila fotografije muškarca i žene povezanih s provalom u stan u centru Zagreba usred bijela dana prošlog ljeta

Kako je objavila PU zagrebačka, 6. lipnja 2023. godine od 10.40 do 14 sati u stambenoj zgradi u Gundulićevoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo "Teška krađa" provaljivanjem u stan.

Za osobe na fotografijama pretpostavlja se da "raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu".

Muška osoba je imala bradu, na glavi je nosila šilt kapu bež boje te je bio odjeven u svjetliju jaknu, ispod koje je imao bijelu majicu s ovratnikom, plave traper hlače, a na nogama tenisice bijele boje.

Ženska osoba na glavi je nosila svijetli šešir te je bila odjevena u bijeli duži sako ispod kojeg je imala košulju bijele boje, hlače bež boje, na nogama bijelu obuću, oko vrata šal crne boje, a preko lijevog ramena nosila je torbu crne boje.

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese i.pp.zagreb@mup.hr, navodi PU zagrebačka.