teško ubojstvo

Policija otkrila detalje mučkog ubojstva djeteta i napada na ženu u Zagrebu

05.01.2023 u 12:18

Bionic
Reading

Zagrebačka policija objavila je detalje teškog ubojstva djeteta i napada na ženu na području Peščenice, te samoubojstva počinitelja

U srijedu u 20.26 te u idućih 12 minuta zagrebačka je policija zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u obitelji na području naselja Peščenica, priopćila je zagrebačka policija.

Prvi je poziv uputila žena, žrtva starosti 42 godine, te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine.

Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom.

Odmah po prvom pozivu policiji, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majci djeteta, koje su pronađene u teškom stanju. Policija im je na mjestu događaja odmah počela pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama kaznenog djela liječnička pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

Ujedno, utvrđeno je da se počinitelj udaljio s mjesta događaja te pobjegao u nepoznatom smjeru osobnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka.

  • +7
Kuća u zagrebačkom naselju Kozari bok, gdje se dogodilo ubojstvo Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u prometnoj nesreći na AC A3.

Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je očevid od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za očevide PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o samoubojstvu.

U ranim jutarnjim satima 5. siječnja zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih ozljeda preminulo, navode iz PU zagrebačke.