bogat ulov

Policija na autocesti uhitila pet torcidaša koji su jurili na utakmicu s Walesom. Zaplijenili su im cijeli arsenal za premlaćivanje

26.03.2023 u 15:53

Bionic
Reading

Zadarska policija uhitila je petoricu pripadnika Torcide u subotu oko 19 sati i oni se trenutno nalaze na obradi u policiji te će se utvrditi hoće li biti prekršajno ili kazneno procesuirani. Uhićeni su iz Splita i okolnih mjesta, a riječ je o mladićima u dobi od 19 do 26 godina

'Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje' rekla je za Slobodnu Dalmaciju glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

U automobilu koji je jurio prema Splitu na utakmicu Hrvatska - Wales petorka je držala bogati arsenal za premlaćivanje. Policija je kod njih pronašla deset teleskopskih palica,četiri kabela te nekoliko bengalki i pepper sprejeva.

Jesu li mladići htjeli izazvati nered na utakmici na Poljudu li poslije nje utvrditi će krim-obrada koja može završiti tako da se ne otkrije namjera ovih mladića, a sporni arsenal zaplijeni i njih samo za to prijavi ili će zadarska policija uspjeti otkriti prave motive ovakvog "naoružavanja".