jutro u zagrebu

Pokušao opljačkati zlatarnicu, orobio ljekarnu, pa uzrokovao prometnu

15.06.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Zagrebački policajci uhitili su u subotu muškarca koji je tijekom jutra, nakon propale pljačke zlatarnice počinio razbojstvo u ljekarni i zatim u bijegu vozilom izazvao prometnu nesreću

Osumnjičeni muškarac je prvo oko 9 sati pokušao otuđiti nakit i novac iz zlatarnice na Trešnjevačkom trgu ali su ga u toj namjeri spriječili vlasnik i član obitelji pa je s mjesta događaja pobjegao vozilom, izvijestila je zagrebačka policija.

Nedugo nakon toga, uhićeni se dovezao do Doma zdravlja na Aveniji Većeslava Holjevca, ušao u ljekarnu te uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad tri zaposlenice i otuđio novac.

Potom se vozilom dao u bijeg prema Jadrankom mostu, no na nadvožnjaku kod trgovačkog centra naletio je na vozilo ispred sebe, pri čemu vozačica tog vozila nije ozlijeđena.

Nakon prometne nesreće, izašao je iz vozila i krenuo trčati prema Sveučilišnoj bolnici, gdje je uhićen s obzirom da je tada prema procjeni policajaca koji su ga pratili bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike. Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.