izbo 41-godišnjaka

Pokušaj ubojstva u Solinu: Priveden muškarac, u domu mu našli protuavionsko streljivo

12.04.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, te prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, splitska je policija prijavila 50-godišnjaka koji je u četvrtak u Solinu nožem teško ozlijedio drugog muškarca (41), doznaje se u policiji

U policiji su rekli da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim muškarcem za osumnjičenim da je u večernjim satima 11. travnja u Solinu nožem ozlijedio 41-godišnjaka, pri čemu mu je uputio i prijetnje smrću.

Tijekom kriminalističkog istraživanja uz sudski je nalog obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 50-godišnjak na području Solina. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto jedno protuavionsko streljivo.

Utvrđena je sumnja da je 50-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela ubojstva u pokušaju, te prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, navodi policija. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 50-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.