BEŠĆUTNOST U MEĐIMURJU

Ova žena krade s groba 12-godišnjaka. Uzme tegle, a cvijeće baci

25.09.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Nadzorna kamera koju je na groblju postavila općina Domašinec čak je tri puta snimila ženu koja krade cvijeće s groba 12-godišnjaka. Njegova majka ne može suspregnuti nevjericu

Mihaela Dragun svakodnevno obilazi grob svog sina koji već tri godine nije među živima. U posljednje vrijeme do groba svraća još uvijek nepoznata žena, koja s groba odnese sve tegle s cvijećem. Pokazala je to snimka s kamere koju je na groblju postavila općina Domašinec, javlja HRT.

Video nadzor usred dana snimio je bijeli auto prolazi kraj bočnog prolaza na groblje, iz kojeg izlazi žena, saginje se, uzme teglu i ode, kaže Mihaela.

Nakon što je žena otišla, Mihaela je pregledala grmlje i doživjela novi šok. U grmlju je vidjela ostavljene biljke koje kradljivici očito nisu bile po volji. No tegle su joj se dopale.

Policija još uvijek nije pronašla počinitelja.

'Radimo u dva smjera. Cilja nam je identificirati počiniteljicu i poduzeti zajedno s općinom mjere da spriječimo ponavljanje tih kaznenih djela', rekao je Zdravko Kolarić, načelnik Policijske postaje Prelog.

Prema viđenom, riječ je o plavokosoj ženi od 60-ak godina, pomalo specifična hoda. Prepoznate li je, javite policiji na 192. Dozna li se tko je, Petrovoj majci preostaje jedino podizanje privatne tužbe.