kaznena prijava

Muškarac u Križevcima bio naoružan do zuba, pogledajte što mu je sve policija pronašla

31.01.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 36-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Sumnja se da je osumnjičeni nedozvoljeno posjedovao oružje i streljivo.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga kuće, drugih prostorija i osobnih automobila koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta lovačka pumperica, dvije automatske puške, 12 komada spremnika za automatsku pušku, 787 komada raznog streljiva i 55 komada lovačkih patrona.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.