šestorica uhićenih

Masovna tučnjava azilanata na Jakuševcu; mlatili se letvama, kamenjem...

13.07.2023 u 22:23

Bionic
Reading

Zagrebačka policija privela je šet osoba zatečenih tijekom masovne tučnjave na Jakuševcu

Zagrebačka policija je jučer oko 20.05 sati zaprimila dojavu građana o sukobu više osoba u Jakuševačkoj cesti u Zagrebu.

"Dolaskom na mjesto događaja policijski su službenici utvrdili da se više stranih državljana, tražitelja međunarodne zaštite u Republici Hrvatskoj, međusobno tjelesno sukobilo, a tijekom sukoba uporabljene su drvene letve i kamenje. Trojica muškaraca u sukobu su lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb", potvrdila je policija za RTL.

Dodaju kako je privedeno šest osoba koje su potom uz optužni prijedlog dovedene na nadležni prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda

"Također, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je jedan od trojice ozlijeđenih muškaraca, 30-godišnjak, zadobio udarac drvenom letvom u glavu. Poduzetim radnjama policijski su službenici utvrdili identitet muškarca koji se dovodi u vezu s navedenim, a riječ je o 25-godišnjem stranom državljaninu. Muškarac je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju", zaključuje policije.

Upozorenje, snimka koju ćete pogledati je uznemirujuća.