užas u makedoniji

Godinama ucjenjivao ženu, kad je prestala plaćati, usmrtio je s 42 uboda nožem

25.09.2023 u 22:45

Bionic
Reading

Iz Sjeverne Makedonije dolazi još jedna strašna vijest o ubojstvu žene. Policija je u ponedjeljak ujutro u Kočanima uhitila U. R. (59) koji je s čak 42 uboda oštrim predmetom oko 6 sati ujutro ubio T. M. (46) iz Kočana.

Policijska uprava Štip potvrdila je da je 59-godišnjak nakon svađe 42-godišnjakinji ispred njezine kuće nanio više uboda nožem, nakon čega je preminula na licu mjesta.

Na poziv susjeda stigla je Hitna pomoć koja je utvrdila da je žena imala 42 uboda nožem, nakon čega je odmah preminula. Po nalogu tužitelja tijelo je poslano na obdukciju.

Gordana Panajotova iz Policijske uprave Štip rekla je kako je T. M. protiv U. M. 16. svibnja ove godine podnijela prijavu uz obrazloženje da ju je dulje vrijeme ucjenjivao, prijeteći da će objaviti kompromitirajuće fotografije i video snimke ako mu ne da novac.

Policijski inspektori postupili su po prijavi te je 31. svibnja općinskom državnom odvjetništvu u Kočanima dostavljena obavijest s priloženim službenim materijalom. Nije poznato je li se postupak pomaknuo s te točke.

Osoba bliska ubijenoj ženi za list Fokus koji je zaštitio njezin identitet okrivljuje institucije za propust koji je doveo do njezine smrti. Tvrdi da je s njim prije nekoliko godina radila u tvornici odjeće, te u tom periodu imala kontakt s njim koji ne može opisati niti kao ljubavni, niti kao seksualni.

Muškarac je tada snimio kompromitirajuću fotografiju žene koja nije bila toliko skandalozna, no žena se plašila kako će njezina djeca reagirati ako fotografija završi u javnosti.

Tada je muškarac od nje počeo iznuđivati novac, a ona mu je godinama plaćala, čak digla i kredit da bi vraćala dug. Žena je potom ušla u vezu s drugim muškarcem, nakon čega su se prijetnje intenzivirale, pa se žena na kraju ohrabrila i prijavila je policiji. On joj je uzvratio prijetnjama smrću koje je, na žalost, na koncu i realizirao.