UŽAS U KARLOVCU

Dok je konobarica na vatru sipala rum s 80 posto alkohola, svirala je pjesma 'Pali klub'

24.03.2024 u 19:26

Bionic
Reading

Nakon tragičnog događaja u karlovačkom disko klubu Monako, u kojemu su četiri osobe teško, a tri lakše ozlijeđene dok je konobarica izvodila točku paljenja šanka, kruže stravična svjedočanstva

Snimke događaja koje kruže internetom iznimno su uznemirujuće te ih nećemo objaviti. Do incidenta je došlo zbog nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje konobarice. Zbog prevelikih količina vatra je izmakla kontroli i zahvatila mlade okupljene uz šank. Klub je izrazio žaljenje zbog događaja, a vlasnik kluba najavio da će ga zatvoriti.

'Konobarica je odnedavno zaposlena u našem lokalu, gotovo 2 tjedna, rekla mi je da će kupiti potrebne stvari i napraviti to, ne mogu bježati od odgovornosti', za Radio Mrežnicu kaže šokirani vlasnik kluba Bruno Fancev i dodaje kako je spreman sudjelovati u troškovima liječenja i oporavka ozlijeđenih osoba.

"Zaprimljene su dvije ženske osobe, 2002. godište. Nisu životno ugrožene. Obrađene su, klinički su zbrinute, rane se previjaju. Radi se o opeklinama koje su izazvane otvorenim plamenom u području lica, trupa, toraksa i trbušne stijenke“, kazao je Dražen Tufeković, specijalist opće kirurgije u OB-u Karlovac.

Jedna od ozlijeđenih djevojaka koje su bile u klubu ispričala je za 24sata kako su ona i njezin prijatelj prvi nastradali. 'Mi nismo bili na šanku, bili smo tri metra dalje. Prije toga smo se doslovno probijali ne bi li naručili piće. Ljudi su bili između nas. Nismo bili do šanka da nas je slučajno zahvatilo', ispričala je Bernarda Renko i dodala kako konobarica prije nesreće nije prestajala u vatru izlijevati rum za koktele koji sadrži 80 posto alkohola.

U to vrijeme u pozadini je treštala folk pjesma 'Pali klub' koju pjevaju Darko Lazić i MC Yankoo. 'Ove noći palim kub sa prijateljima, ove noći pijani, a tek je dva', čuo se tekst pjesme u pozadini snimke koja je zabilježila trenutak eksplozije boce. Ljudima je odmah počela gorjeti kosa i odjeća i nastao je pravi stampedo, prenosi 24sata.