uhićen je

Diler kod Splita ugledao policiju, počeo bježati pa skočio u rijeku, no nije očekivao da će isto napraviti i policajci

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 20.10.2021 11:35
  • Objavljeno 20.10.2021 u 11:35
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Splitska policija obavijestila je o zapljeni droge na području njihove nadležnosti

Dana 19. listopada policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga. Naime, policijski službenici IJP Split su prilikom opservacije Žrnovnice, dana 18. listopada uočili 23-godišnjaka koji je ugledavši policijske službenike počeo bježati, te je u bijegu bilo toliko ustrajan da je skočio u rijeku, policijski službenici su za istim također skočili u rijeku i uhitili ga uz uporabu sredstava prsile. Tijekom kriminalističkog istraživanja od 23-godišnjaka je oduzeto 204 grama droge marihuane, manja količina kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Također jučer, policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga. Naime, temeljem naloga  suda izvršena je pretraga stana u Splitu, a kojeg koristi spomenuti 45-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 175 grama marihuane i 96 grama hašiša te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 23-godišnjaka i 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.