prilika koja se ne propušta

Želite vrhunski MBA? Prijavite se za Algebrin program školarina i uzmite stipendiju vrijednu 18.000 eura

03.09.2018 u 12:55

Bionic
Reading

U izazovnom vremenu digitalne transformacije koja snažno mijenja sve aspekte poslovanja u svim industrijama teško je napredovati s klasičnim setom menadžerskih sposobnosti. Poznavanje struke, organizacijske sposobnosti i psihologija više vam ne mogu jamčiti uspjeh, zbog čega je Algebra osmislila e-Leadership MBA program, vrhunski obrazovni program na MBA razini koji se usmjerio na pružanje znanja u vremenu digitalizacije

Za napredak u karijeri ili neki veći poslovni iskorak potrebna su znanja digitalnih medija, društvenih mreža i digitalnih tehnologija. Bez tih znanja tržište rada se drastično sužuje, zbog čega su mnogi već frustrirani.

Stoga Algebrin MBA program u fokusu ima izazove vremena u kojem živimo i radimo. Svojim polaznicima žele dati praktična, iskoristiva znanja, a ne im prenositi teorijske paradigme koje neće moći praktično koristiti u svom radu.

U bit problema ulazi se radom na konkretnim problemima, istražuju se svi aspekti razvoja, prodaje i održavanja neke usluge ili proizvoda. Polaznici se potiču da razmišljaju unaprijed i sami otkriju načine na koje se neki proizvod danas može staviti na tržište ili kako ga se sve može razvijati.

Evo što je o programu rekao Igor Cerinski, senior business development manager u Hrvatskom Telekomu:

'Odlično je kad se zaista povežeš s kolegama te kreneš zajednički raditi na business caseu na način na koji to pravi, konkretan posao traži; uz primjenu svih znanja i iskustava koja jake timove razlikuju od prosjeka. A najbolje je kad ti stvar uspije, ispiti prođu u trenu i ostanu ti iskustvo, prijateljstvo i studentski projekt. WePark smo pokrenuli na prvoj generaciji i uživamo sve slatke muke koje idu uz startup. Zato, dragi čitatelju: nemoj pustiti dosadu u život jer si premlad za penziju, osvoji stipendiju i upiši MBA!'

Algebrin MBA pokazuje cijeli put od ideje do realizacije i to uz vješto mentorstvo profesora prestižnog fakulteta Kelley School of Business, University of Indiana. Njihov način rada praktičan je i vrlo zahtjevan i to zato što jako uključuje studente i traži od njih poseban angažman. Radi se na vrlo konkretnim projektnim zadacima, timski i individualno, uz stalni nadzor predavača. Nastava traje tri semestra, dok je četvrti rezerviran za rad na individualnom istraživačkom radu. Predavanja se odvijaju dinamikom dva uzastopna vikenda svaka tri tjedna u prostorima Algebrina kampusa.

Natječaj za školarine za najkvalitetniji MBA proizvod u Hrvatskoj je u tijeku i traje do 5. listopada ove godine. Algebra zainteresiranim polaznicima nudi mogućnost da se prijave za školarine, a odabrani finalisti imat će priliku dokazati se na vrlo zanimljivom i dinamičnom natjecanju kroz individualne i timske case study zadatke.

e-Leadership MBA Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najbolji pojedinac po ocjeni stručnog žirija nakon prezentacije projekta dobiva punu stipendiju za dvogodišnji studij (vrijednu oko 18.000 eura), a dijele se i dodatne četiri stipendijske nagrade u vrijednosti od 9000 eura najbolje rangiranim kandidatima.

Selekcijska komisija odabrat će pet stipendista te, ovisno o njihovim ostvarenim rezultatima tijekom selekcijskog natjecanja, dodijeliti ukupno pet stipendija – 1 x 100 posto MBA stipendija za pojedinca, 4 x 50 posto MBA stipendija + LAB mentorstvo.

LAB je Algebrin inovacijski inkubator u kojem se razvijaju najrazličitiji projekti za razne klijente. LAB nije samo prostor, nego je 'prostor s mozgom' jer uz taj prostor dolazi cijeli Algebrin know-how, predavači i istraživači koji se uključuju u projekte, te je u potpunosti otvoren za polaznike MBA studija. Više detalja o MBA programu potražite OVDJE.