TRŽIŠTE RADA

Želite promijeniti posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

03.05.2024 u 07:36

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

GRAWE Hrvatska daje priliku poduzetnim i proaktivnim pojedincima da u stabilnoj okolini, temeljenoj na višegodišnjoj tradiciji, ostvare svoj potencijal. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Predstavnik prodaje (m/ž). Bez brige, ne očekuju od tebe da sve odmah znaš, ali očekuju da si željan/na učenja, otvoren/a i komunikativan/na. Oni osiguravaju sve potrebne edukacije, Buddy-ja i potporu tijekom cijelog procesa edukacije. Tu je i niz drugih pogodnosti koje ti nude, a više možeš doznati ako im se javiš do 9. svibnja.

Studio za dizajn Mirjana Mikulec je vodeći studio za dizajn interijera na ovom području koji posluje već više od 17 godina. Kako bi osnažili postojeći tim, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Arhitekt (m/ž). Opis posla uključuje samostalno arhitektonsko projektiranje i vođenje projekta, izradu idejnih, glavnih i izvedbenih projekata, koordinaciju s projektantima raznih struka, a potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva. Spreman/na si za izazov? Javi im se do 9. svibnja.

Tvrtka Weidmann Izo-Prod više od dvadeset godina djeluje u području izrade izolacije za transformatore kao dio Weidmann Grupe iz Švicarske. U Hrvatskoj posluju na dvije lokacije, u Samoboru i Gornjem Stupniku, te zapošljavaju više od 250 ljudi. Trenutno tragaju za Mlađim računovođom (m/ž). Očekuju te konkurentna plaća, jasna vizija razvoja tvoje karijere, godišnje nagrade, interne i eksterne edukacije, profesionalni razvoj u međunarodnom okruženju i koješta drugo! Prijave na oglas primaju do 14. svibnja.

CIR – INTP, trening institut koji se bavi područjem osobnog razvoja i edukacije za psihoterapijski rad u području integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, zapošljava Samostalnog suradnika u marketingu (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom i podržavajućem okruženju, većinu ljeta slobodno, rad od kuće, mogućnost napredovanja i kontinuiranog usavršavanja, dulji godišnji odmor te radno vrijeme u početku 2h dnevno, do maksimalno 4h dnevno. Ako su te zainteresirali, javi im se do 9. svibnja.

Trgovina "Kredenca“ je nezaobilazno mjesto za kupnju najkvalitetnijih i najoriginalnijih hrvatskih suvenira i poklona u Opatiji i Zagrebu. Trenutno zapošljavaju Prodavača (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva. Njihova ponuda uključuje mogućnost napredovanja i dodatne zarade, ugodno radno okruženje, stimulativne nagrade, smjenski rad te kolege koji su uvijek spremni pružiti podršku. Javi im se najkasnije do 10. svibnja.