TRŽIŠTE RADA

Želite promijeniti posao? Izdvojili smo nekoliko oglasa

04.04.2024 u 14:37

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

From Sarajevo to Red Africa, obrt za proizvodnju filmova i videofilmova, zapošljava na poziciji: Kamerman / snimatelj – Video / audio montažer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati načine korištenja kamere i drugih pratećih alata za kreiranje audio-vizualnih sadržaja, a opis posla podrazumijeva video snimanja na terenu i u studiju, obradu snimljenih materijala, pripremanje scene te montaži i demontažu audio i video opreme. Zvuči kao posao za tebe? Javi im se do 18. travnja.

Auto Hrvatska prodajno servisni centri traži Automehaničara / Autoelektričara / Automehatroničara (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje ispitivanje tehničke ispravnosti i dijagnosticiranje kvarova na gospodarskim vozilima te servisiranje i održavanje vozila. Zauzvrat ti nude mogućnost učenja i stjecanje znanja od iskusnih kolega, stručna usavršavanja i edukacije, novčane nagrade i čitav niz drugih pogodnosti. Javi im se do 15. travnja.

Više od 60 godina postojanja, 4 pogona, 60 prodavaonica i 700 zaposlenih pekaru Babić čini stabilnim i poželjnim poslodavcem. Trenutno šire svoj tim i zapošljavaju Prodavače (m/ž). Očekuju te dobra ravnoteža privatnog i poslovnog dijela života, dodatne novčane stimulacije u sezoni te prijateljska i ugodna radna atmosfera. Želiš li radno mjesto gdje se ne broje samo radni sati, već i smijeh i dobra atmosfera, javi im se do 12. travnja.

U potrazi si za novim poslom? Smatraš se pozitivnom i proaktivnom osobom kojoj najviše odgovara rad s ljudima? Važno ti je da je atmosfera na poslu ugodna? Ako je tako, iskušaj svoju sreću uz Luckiu! Pridruži im se na poziciji: Djelatnik u automat klubu (m/ž). Svojim zaposlenicima nude naknadu za topli obrok, kvartalne bonuse, uskrsnicu, božićnicu i regres, mentorstvo i dodatne edukacije te ugodnu radnu atmosferu. Rok za prijavu na oglas ističe 12. travnja.

Veliki internacionalni koncern s restoranima diljem svijeta te poziva da postaneš dio restoranske priče u sklopu najveće i najuspješnije trgovine namještajem u Hrvatskoj - Lesnina XXXL! Pridruži im se na poziciji Pomoćni kuhar (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, rad u ugodnom ambijentu i dobro opremljenoj kuhinji, profesionalni rast i razvoj te odlične kolege. Javi im se do 8. travnja.