mojposao

Zapošljavaju Pevec, Studenac i Sunce koncern. Pogledajte koje su pozicije otvorene

22.11.2018 u 10:17

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

Pevec zapošljava Voditelja IT projekata/ poslovnog analitičara sa završenim Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike ili srodnog s naglašenom IT komponentom. Potrebno minimalno tri godine iskustva na projektima redizajna/ unapređenja poslovnih procesa, poznavanje načela organizacije, poželjno iskustvo u retail usmjerenoj organizaciji. Detalje pogledajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 26. studenog.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Trenutno za rad u Omišu zapošljavaju na pozicijama: Sistem inženjer, Menadžer u ekspanziji, Koordinator u ekspanziji. Za područje Istre i Kvarnera otvorena je pozicija Asistent u ekspanziji. Natječaji su otvoreni do 23. studenog pa se prijavite što prije.

Schachermayer je vodeće poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevnu i PVC stolariju, pričvrsne tehnike i alata. Za ostvarenje daljnjih ambicioznih ciljeva, zapošljavaju Trgovačkog predstavnika za specijalizirane trgovine što obuhvaća terenski rad, obilazak postojećih i pronalazak novih kupaca, prezentacije i prodaja robe iz asortimana, razvijanje prodajne strategije, redovito izvještavanje o prodajnim rezultatima. Oglas je aktivan do 4. prosinca.

Tvrtka Yamamay osnovana je u Italiji a grupacija broji više od 1200 zaposlenih sa više od tisuću dućana po cijelom svijetu. Trenutno zapošljavaju Prodavača koji će aktivno sudjelovati u prodaji, brinuti o imidžu kompanije, biti odgovoran za asortiman u trgovini, provoditi inventuru a direktno odgovarati voditelju trgovine. Pozicija je otvorena za Zagreb, Pulu, Zadar i Dubrovnik. Prijavite se do 28. studenog.

Analitična si i pedantna osoba s minimalno 3 godine digitalno-radnog iskustva? Voliš testirati nove stvari, a dan ne možeš zamisliti bez Google Adwords i Analytics sučelja? Sunce koncern zapošljava Digital marketing specijalista čiji će zadatak biti promoviranje ljetovanja turistima iz cijele Europe u odličnim Bluesun hotelima smještenima na najljepšim hrvatskim plažama. Oglas je aktivan do 22. studenog, prijavi se.