moj posao

Zaposlite se kao project manager, savjetnik u prodaji, sistem administrator...

tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: rawpixel.com

Izdvajamo najzanimljivije oglase s portala MojPosao. Ovog tjedna zapošljavaju Saponia, Tau on-line i niz drugih renomiranih kompanija

Saponia zapošljava Trgovačkog putnika industrijske i institucijske potrošnje za regiju Zagreb i središnju Hrvatsku (od Karlovca do Varaždina). Idealan kandidat završio je minimalno preddiplomski studij tehnološkog smjera (kemijska ili prehrambena tehnologija, sanitarno inženjerstvo), aktivno govori engleski jezik, poznaje rad na računalu i posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 24. srpnja.

Tau on-line (MojPosao) zbog proširenja opsega posla zapošljava na čak 4 pozicije: Asistent za računovodstvo i financije, Mlađi savjetnik u prodaji, Project manager, Sistem administrator. Očekuje vas rad u stabilnoj firmi, redovita primanja, edukacije te odlična radna atmosfera. Provjerite oglase i pošaljite prijavu do 31. srpnja.

Takko Fashion zapošljava Prodavače u Zagrebu, Zadru i Sisku. Opis radnih zadataka uključuje komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe. Poželjno je radno iskustvo i SSS trgovačkog smjera. Na oglas se možete prijaviti do 25. srpnja.

Villa Dubrovnik, jedan od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela, zapošljava Barmena. Poslodavac nudi stimulativna primanja, učenje i razvoj kroz edukaciju i iskustvo rada u luksuznom hotelu u cijenjenoj grupaciji te osigurava smještaj i hranu. Prijavite se na oglas najkasnije do 23. srpnja.

Model pakiranja se bavi proizvodnjom kartona i ambalaže od valovitog kartona u Hrvatskoj i regiji. Trenutno zapošljavaju: Industrijskog elektroničara, Radnika u proizvodnji – strojara te Vozača viličara u proizvodnji. Osigurani su putni troškovi te topli obrok. Pošaljie prijavu do 31. srpnja.

Ostale oglase pogledajte na www.moj-posao.net.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!