moj posao

Zanimljive tvrtke zapošljavaju i ovog tjedna. Požurite s prijavom!

17.01.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Portal Moj Posao donosi ovotjednu ponudu novih radnih mjesta. Traže se vozači, projektanti, marketingaši i još štošta

Gulliver travel zapošljava iskusne profesionalce koji traže nove izazove u karijeri, kao i one koji tek počinju svoj poslovni put. Trenutno zapošljavaju više Vozača u turizmu za Dubrovnik, Kvarner i Istru. Vozač je odgovoran za vožnju gostiju na transferima i izletima prema unaprijed predviđenom programu. Oglas je aktivan do 28. siječnja.

Tvrtka Conmare za radno mjesto u Rijeci zapošljava Projektanta čije zaduženje će biti izrada tehničke dokumentacije, rad u CAD sustavu te 3D modeliranje. Oglas je aktivan do 30. siječnja. Prijavite se što prije.

Tvrtka Mömax dio je Austrijskog koncerna XXX Lutz te vam nudi atraktivno radno mjesto u modernom i trendi okruženju. Lideri u maloprodaji namještaja i opremi za dom, imaju preko 22.000 zaposlenika i 271 prodajno mjesto diljem Europe. Trenutno zapošljavaju Voditelja marketinga čiji bi glavni radni zadaci uključivali izradu marketing plana, zakup medija, izradu kataloga, komunikaciju s agencijama, odgovornost za objave s medijima. Detalje pročitajte u oglasu.

Agora Hotel Management specijalizirana je tvrtka za razvoj inovativnih hotelskih koncepata, integracijskih rješenja i optimizacije postojećih sustava tehničke ponude. Trenutno u Rovinju zapošljavaju Voditelja Recepcije s rokom prijave na oglas 30. siječnja. Idealan kandidat ima razvijene komunikacijske vještine, vještine planiranja, organizacije i rješavanja problema.

Tvrtka Inchoo je eCommerce agencija koja dizajnira, izrađuje i optimizira web trgovine za klijente diljem svijeta. Zbog povećanja opsega posla i želje za uvođenjem inovativnih metoda rada, zapošljavaju Office managera koji će imati uvid u sve aspekte funkcioniranja tvrtke. Osoba će koordinirati s računovodstvom oko obračuna i isplate plaća, organizirati službena putovanja, voditi pripremu investicijskih projekata i prijava na natječaj.