NATJEČAJ

Zagrebački holding traži 16 direktora

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 26.01.2009 14:41
  • Objavljeno 26.01.2009 u 14:39
Na zagrebačkoj Remizi fotograf Šime Strikoman snimio je svoju 147. milenijsku fotografiju Stoti Crotram. Na tramvaj su se popeli gradonačelnik Milan Bandić, direktor ZET-a Ivan Tolić sa suradnicima te Ivan Bahun, direktor Končara

Na zagrebačkoj Remizi fotograf Šime Strikoman snimio je svoju 147. milenijsku fotografiju Stoti Crotram. Na tramvaj su se popeli gradonačelnik Milan Bandić, direktor ZET-a Ivan Tolić sa suradnicima te Ivan Bahun, direktor Končara

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Bruno Konjević

Zagrebački holding d.o.o., trgovačko društvo u 100-postotnom vlasništvu grada Zagreba, raspisao je natječaj za izbor i imenovanje predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi.

Natječaj je otvoren deset dana, a objavljen je na internetskoj stranici Zagrebačkoga holdinga 24. siječnja te u dnevnim novinama.

Natječaj je objavljen za predstojnika Ureda Uprave i direktore 16 službi - za unutarnju reviziju i kontrolu, rizike, financije, računovodstvo, kontroling, marketing i prodaju, nabavu, pravne poslove, upravljanje imovinom, opće poslove, informatiku i telekomunikacije, upravljanje projektima, sigurnost, upravljanje ljudskim resursima, korporativni razvoj i korporativne komunikacije.

Osnovni uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti za sva radna mjesta s posebnim ovlastima i odgovornostima su: minimalno VSS, minimalno tri godine rukovodećeg radnog iskustva, inicijativnost u rješavanju problema i spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost brzog učenja, komunikativnost, sklonost suradnji i timskom radu, izražene organizacijske sposobnosti, aktivno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika i nekažnjavanost.

Zagrebački holding na internetskim stranicama, među ostalim, navodi kako izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadatcima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje. S izabranim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na određeno vrijeme od dvije godine, osim kandidata za predstojnika Ureda Uprave, s kojim će se ugovor sklopiti na četiri godine.

Nakon isteka ugovora o radu, a u slučaju da se s kandidatom ne produži ugovor, kandidat ima pravo na zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu d.o.o. na neodređeno vrijeme na poslovima koji odgovaraju njegovoj stručnoj spremi.

Zagrebački holding nastao je 2006. godine spajanjem više gradskih trgovačkih društava u jednu pravnu osobu. Na internetskoj stranici navodi kako od 1. siječnja 2009. primjenjuje novu sistematizaciju radnih mjesta koja će omogućiti daljnju profesionalizaciju te povećanje učinkovitosti i transparentnosti poslovanja, a natječaj raspisuje radi odabira što kvalitetnijih stručnjaka koji će voditi poslove.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi