online trgovac namještajem

Vivre investirao 500.000 eura u novi logističko-distribucijski centar

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 14.10.2019 15:10
  • Objavljeno 14.10.2019 u 15:10
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vivre

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma za središnju i istočnu Europu, otvorio je novi logističko-distribucijski centar površine 6.500 kvadratnih metara, odnosno kapaciteta za oko 9.000 velikih komada namještaja

'Ova investicija vrijedna 500.000 eura uključuje tehničku i logističku opremu, a predstavlja odgovor na stalan rast i razvoj Vivrea te će osigurati adekvatnu infrastrukturnu podršku za potrebe skladištenja i distribucije proizvoda s potpisom više od 6.000 europskih brendova', ističe se u priopćenju.

Riječ je o investiciji posebno bitnoj u kontekstu povećanih količina namještaja, dekoracija i predmeta koje će biti potrebno uskladištiti za dvije predstojeće jesenske kampanje na Vivre.hr. Potražnja na Vivreu svoj vrhunac doživljava upravo u listopadu, studenom i prosincu kad se na dnevnoj bazi pohranjuje i distribuira preko 30.000 artikala.

Prva kampanja je Crna rasprodaja (Black Sale), koja počinje 9. i trajat će do 14. listopada 2019., uz desetke tisuća proizvoda sniženih i do 75 posto. Vivreovi stručnjaci za uređenje doma napravili su ovaj povoljan odabir između stalno dostupnih više od 5.000 kauča i fotelja, 3.000 vrsta posteljina i pokrivača, oko 8.000 tepiha, 7.000 rasvjetnih tijela te preko 20.000 dekoracija za dom i vrt. Druga se odnosi na diljem svijeta iznimno popularan Crni petak (Black Friday) u studenom.

„Kako ove godine očekujemo povećanje prihoda tijekom kampanja Crna rasprodaja i Crni petak u odnosu na 2018. godinu, bili smo svjesni da će skladištenje biti pravi izazov. Zato smo se fokusirali na optimizaciju naših postojećih skladišnih prostora i poboljšanje učinkovitosti operativnih procesa, a kao i ranijih godina privremeno smo u najam uzeli određene distribucijske centre. No, otvaranjem našeg novog logističko-distribucijskog centra napravljen je značajan iskorak, koji će nam uz pomoć 14 dostavljačkih kompanija s kojima trenutno surađujemo, uz tendenciju povećanja na njih 19, pomoći da za naših oko 500.000 kupaca osiguramo još kvalitetniju uslugu u budućnosti“, izjavio je direktor logistike Vivrea, Ciprian Sirbu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!