VELIKO PRIZNANJE

Valamarovi hoteli pobrali prestižne nagrade

07.09.2015 u 15:52

Bionic
Reading

Tri hotela turističke grupacije Valamar osvojila su četiri turističke nagrade World Travel Awards, dodijeljene u Sardiniji 5. rujna. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen je vodećim poslovnim hotelom u Hrvatskoj i vodećim hotelom u Hrvatskoj, dok je hotel Valamar Riviera iz Poreča treću godinu zaredom vodeći hrvatski boutique hotel, kao porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen je drugu godinu za redom kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj

Na ovom linku mogu se pogledati svi nominirani hoteli iz Hrvatske u 2015.

'Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji kod pružanja najbolje moguće usluge gostima. Nadalje, ovo priznanje dokazuje kontinuiranu i sve bolju kvalitetu naše usluge s obzirom na to da su tri naša hotela osvojila nagradu World Travel Awards i prošle godine – Valamar Lacroma Dubrovnik kao vodeći hotel u Hrvatskoj, Valamar Riviera kao vodeći hrvatski boutique hotel i Valamar Club Tamaris kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj. Ovim putem upućujem iskrene čestitke vodstvu i svim zaposlenicima nagrađenih hotela', izjavio je ovom prilikom Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri.

Valamar Riviera iz Poreča najveće je turističko društvo i grupa po kapacitetima u Hrvatskoj koja uključuje 47 objekata na jadranskoj obali, odnosno 24 hotela, 9 apartmanskih kompleksa, 2 hostela i 12 kampova od Istre i otoka Krka do Dubrovnika, ukupnog kapaciteta za više od 48.000 gostiju.