novi uvjeti

Važna obavijest za klijente Valamara o otkazivanju njihovih aranžmana

24.04.2020 u 12:48

Bionic
Reading

Valamar je izdao nove uvjete otkazivanja njihovih aranžmana za klijenate

Kako javljaju iz Valamara, unaprijedili su politiku rezerviranja kako bi gostima olakšali planiranje putovanja u ovim neizvjesnim vremenima.

'Gosti tako imaju mogućnost rezervirati svoj odmor bez rizika. Politike otkaza rezervacija su maksimalno fleksibilne, a promjene gosti mogu ostvariti do 4 dana prije svojeg dolaska. Prodaja za sezonu 2021. je također otvorena za rezervacije gostiju koji ne mogu planirati boravak u Valamaru ovog ljeta', poručuju iz Valamara.

'Za sve postojeće i nove rezervacije za 2020. godinu osigurali smo Valamar Holiday Voucher koji pruža potpunu fleksibilnost odabira i promjene termina odmora u 2020. ili 2021. godini i druge pogodnosti tijekom boravka. Gosti mogu prenijeti broj dana svoje postojeće rezervacije za 2020. godinu na bilo koji raspoloživi datum u 2020. godini te imaju pravo na dodatnu vrijednost rezervacije ili popust. U slučaju da gost nije u mogućnosti doći u 2020. godini svoju rezervaciju može prebaciti za 2021. godinu', poručuju iz Valamara i zaključuju kako se ova politika odnosi na individualne rezervacije, a na ugovorne odnose Valamara s alotmanskim partnerima primjenjuju se odgovarajuće odredbe sukladno njihovim međusobnim ugovornim odnosima.