POSLOVNI UZLET

Uz cloud usluge ured je ondje gdje ste vi

07.05.2015 u 13:32

Bionic
Reading

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja 15. svibnja 2015. u Splitu (Poljudsko šetalište 1) imat će priliku poslušati besplatne edukacije pod nazivom 'Poslovni uzlet grada Splita' koji Poslovni dnevnik organizira drugu godinu zaredom u suradnji s Ministarstvom obrta i poduzetništva

Polaznici edukacija imat će priliku saznati više informacija o kreditnim aktivnostima HBOR-a, kroz konkretne primjere objasnit će se kako banke gledaju zahtjeve za financiranje. Svi sudionici saznat će kako oglašavati turističke kapacitete uz mali budžet te kako osnažiti poslovanje u proizvodnji i turizmu kroz korištenje EU fondova i klastering.

Popis svih edukacija i raspored predavanja možete vidjeti ovdje. Zbog ograničenog broja mjesta, nužno je napraviti prijavu

Predavanje pod nazivom Cloud usluge - kako uspješno poslovati i kada niste u uredu održat će Krešimir Jusup, savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom telekomu. U predviđenom vremenu sudionicima će se objasniti tehnologija oblaka (cloud), na kojem konceptu se zasniva te čemu služi.

Krešimir Jusup
ukratko nam je rekao što mogu saznati i koje koristi mogu imati sudionici besplatnog predavanja.

Što će konkretno poduzetnici i obrtnici dobiti dolaskom na vašu edukaciju? Koja konkretna znanja i informacije ćete im ponuditi?

Naučit ćete kako povezati stvari koje inače svakodnevno koristite u poslu, poput Gmaila i internetskog bankarstva i koristite ih u svojim poslovnim izazovima. Cloud je pojam koji mnogi ne razumiju u potpunosti i nisu svjesni koliko im može pomoći i pojednostaviti poslovanje.

Koja je posebnost vaše edukacije? Po čemu će biti drugačija od ostalih u nizu Poslovnog uzleta? Zašto je važno?

Osnovni je cilj edukacije demistificirati pojam cloud. Većina ljudi misli da cloud usluge nisu dovoljno sigurne za njihovo poslovanje. Pojasnit ću poduzetnicima kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati svoj posao. Prednosti clouda mnogostruke su, a ja ću ih poduzetnicima otkriti.

Koje će prednosti imati poduzetnici koji je dođu slušati u odnosu na ostale? Kako će im pomoći u poslovanju?

Polaznici će postati svjesni kako je uz cloud sve lakše. Uz korištenje cloud usluge na jeftiniji, dostupniji i sigurniji način, ured je ondje gdje ste vi.

Nakon Jusupa, edukaciju nastavlja Niki Dešković koji će govoriti o 'Digitalnom marketingu i turizmu - naučite polaznike kako povoljno oglašavati turističke kapacitete na Googleu i Facebooku'.

Program ostalih edukacija pogledajte ovdje, a prijaviti se možete na sljedećem linku.