VRIJEDI PROVJERITI

U novu godinu zakoračite s novim poslom: Provjerili smo što se nudi na tržištu rada i izdvojili najzanimljivije oglase

29.12.2022 u 16:00

Bionic
Reading

Velike tvrtke nude karijerni zaokret i zanimljive poslovne prilike, a portal MojPosao izdvojio je one najatraktivnije

Harvey Norman, jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca koji nudi prvoklasan namještaj, najsuvremeniju tehnologiju i vrhunske kućanske aparate, zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju, konkurentna primanja, odlične provizije, mentorstvo te profesionalni rast i razvoj. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 3. siječnja.

U kompaniji Maxx Auto predani su znanju, dobroj radnoj atmosferi, timskom radu i razvoju zaposlenika. Zbog toga među partnerima i zaposlenicima uživaju vrlo visok ugled. Trenutno traže Procjenitelje za rabljena vozila (m/ž) za rad u Zagrebu. Nude ti dinamičan posao u uspješnom timu, mogućnost rasta te stjecanje novih znanja, stimulativna primanja uz mogućnost dodatne zarade u skladu s ostvarenim rezultatima. Javi im se do 2. siječnja.

JYSK se od jedne trgovine u Danskoj 1979. godine razvio u više od 3000 trgovina diljem svijeta. Kako bi osigurali daljnji razvoj, traže najbolje zaposlenike. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Sales Coordinator for Croatia and Slovenia (m/ž), a novim kolegama nude privlačne bonuse kao nagradu za izvrsne rezultate, priliku za razvoj i prvorazredne praktične treninge, vrhunsku kulturu tvrtke te šansu da se natječeš, pobjeđuješ i proslaviš osobne i tvrtkine uspjehe. Prijave primaju najkasnije do 9. siječnja.

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju a zatim izrađuju proizvode i rješenja koja omogućuju nesmetan rad kritičnih infrastruktura. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Solutions Arcitect for EMEA region (m/ž), a njihova ponuda uključuje kontinuirano učenje i profesionalni razvoj, rad na zanimljivim međunarodnim projektima, razne bonuse te rad u vrhunskoj međunarodnoj korporaciji. Oglas ostaje aktivan do 6. siječnja.

Ako govoriš njemački i želiš raditi u timu s hrpom dobre energije - na pravom si mjestu! Heloo u ime svog novog klijenta, njemačkog opskrbljivača energijom, traga za osobom koja će odgovarati na upite njihovih korisnika. Zvuči dobro? Prijavi se na oglas za radno mjesto: Specijalist za brigu o korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću, mogućnost rada od kuće, plaćeni trening i obuku te opcije da se dalje usavršavaš, mogućnost napredovanja i mnoge druge benefite. Javi im se do 9. siječnja.