dpd croatia

U novom distributivnom centru sortirat će dnevno više od 25.000 paketa

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 15.03.2019 11:07
  • Objavljeno 15.03.2019 u 11:07
Generalni direktor DPD Croatia Igor Jakovljević

Generalni direktor DPD Croatia Igor Jakovljević

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DPD Croatia

DPD Croatia otvorio je novi distributivni centar u Sesvetama. Kompleks se proteže na 14.000 četvornih metara i među prvim je cross-dock skladištima na ovim prostorima u kojem se koristi trenutno dostupna sortirna tehnologija na tržištu. Na dnevnoj bazi ovdje će se moći sortirati više od 25.000 paketa

Novi kompleks proteže se na parceli veličine 14.000 četvornih metara, među prvim je cross-dock skladištima na ovim prostorima u kojem se koristi trenutno dostupna sortirna tehnologija na tržištu. Na dnevnoj će se bazi ovdje moći sortirati više od 25.000 paketa.

Novi distribucijski centar DPD koji u Hrvatskoj posluje više od 15 godina, zajedno su otvorili generalni direktor DPD Croatia Igor Jakovljević te glavni direktor DPDgroup za Europu, Yves Delmas.

Potreba za novim skladišno-manipulativnim prostorom javila se prvenstveno kao posljedica kontinuiranog povećanja volumena paketa i naglog rasta ecommerce sektora. Samo u 2018., tvrtka bilježi kvantitativni skok u volumenima od 35 posto te rast prihoda od 40 posto. Uz to, uvelike se ističe porast od 110 posto u izvozu paketa, čime se DPD pozicionirao na prvo mjesto u segmentu izvoza.

'Naši rezultati govore sami za sebe. Oni su posljedica pametnog planiranja i vođenja tvrtke, truda i zalaganja, ali i plod uspješno ostvarene suradnje s klijentima. Osim povećanja kapaciteta, novi će centar također osigurati najvišu kvalitetu usluge, što klijenti od DPD-a i očekuju', rekao je prilikom otvorenja generalni direktor DPD-a Igor Jakovljević koji je tom prilikom uručio i donaciju u iznosu od 15.000 kuna lokalnoj sesvetskoj Humanitarnoj udruzi Dobra volja.

  • +2

DPD Croatia

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DPD Croatia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!