Skyshowtime

U Hrvatsku stiže novi streaming servis: Izvršni direktor otkrio nam je kakav nas sadržaj čeka

05.12.2022 u 12:44

Bionic
Reading

U Hrvatskoj od 14. prosinca s emitiranjem kreće SkyShowtime, hibrid nekoliko filmskih studija i streaming servisa koji će nuditi raznovrstan sadržaj za 5,99 eura mjesečno

Svoje uzbuđenje uoči širenja ne krije izvršni direktor platforme SkyShowtime, Monty Sarhan, te je u razgovoru za tportal otkrio da se šire na šest novih europskih tržišta.

Nova europska streaming usluga od 14. prosinca bit će dostupna u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Ulazak SkyShowtimea na nova tržišta slijedi nakon dugoočekivanog predstavljanja usluge u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj u rujnu te u Nizozemskoj i Portugalu u listopadu.

Sarhan kaže da možemo očekivati 'odličnu uslugu i zabavu koja jamči vrijednost za novac' – za 5,99 eura mjesečno hrvatski građani imat će pristup emisijama, serijama i filmovima dviju najvećih i najstarijih svjetskih produkcijskih kompanija i filmskih studija – Paramounta i Comcasta – čiji će najnoviji sadržaji biti dostupni na SkyShowtimeu nakon premijere u kinima.

Korporacija Comcast, u čijem se vlasništvu nalazi Sky u suradnji s Paramountom, najavila je još prošle godine lansiranje novog streaming servisa u Europi. Riječ je o joint venture projektu Paramount Globala i korporacije Comcast. U ponudi novog servisa tako će se naći produkcija Skya, NBC Universala, Universal Picturesa, Paramount Picturesa, Paramounta +, Nickelodeona, Showtimea i Peacocka. Na SkyShowtimeu naći će se i originalni lokalni programi, dokumentarni filmovi i posebne emisije s tržišta na kojima je usluga dostupna.

'Ono što nas razlikuje od ostalih platformi zasigurno je to što nudimo odličan i ekskluzivan sadržaj po izvrsnoj cijeni; jeftiniji smo od naših konkurenata, a kako smo u vlasništvu dviju vodećih filmskih studija, obogaćivat ćemo ponudu svaki mjesec. Već sad možemo najaviti velike premijere poput 'Top Gun: Mavericka', 'Jurassic World Dominiona', Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys i The Black Phone, te ostali najbolji filmovi iz 2022. godine. Tu su i ostali kino hitovi kao što su Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast. To je tek mali dio sadržaja, koji će biti lokaliziran, odnosno s titlovima i sinkronizacijom na hrvatskom jeziku', otkriva nam Sarhan.

Tako će već od samog pokretanja lokalna publika imato pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, uključujući: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

'Uz to će najnoviji filmovi iz produkcije Universala i Paramount Picturesa na našoj platformi biti dostupni nakon premijere u kinima. Doista smo uzbuđeni uoči širenja na srednju i istočnu Europu, ujedno naša domaća tržišta; mi smo europski streaming servis stvoren za ovo tržište, a vjerujem da gledateljima doista donosimo dodatnu vrijednost i uslugu', rekao je Sarhan te dodao da njegov tim radi sjajan posao.

Ustvrdio je da ljudima uslijed teških i izazovnih vremena, koja značajno utječu i na gospodarstvo, treba kvalitetan i zabavan sadržaj. 'Želimo ponuditi sadržaj koji je važan, s kojim se ljudi mogu poistovjetiti. Naš cilj je jasan: želimo postati vodeći streaming servis u Europi te biti dom sjajnom i zabavnom sadržaju u Hrvatskoj', zaključio je Sarhan.