JOŠ VIŠE ZABAVE

Streaming servis SkyShowtime napokon stiže u Hrvatsku, s emitiranjem kreće već 14. prosinca

04.11.2022 u 10:55

Bionic
Reading

SkyShowtime kreće s emitiranjem u Srednjoj i Istočnoj Europi. Usluga će 14. prosinca 2022. biti pokrenuta u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji

Novi streaming servis na tržištu - SkyShowtime, neobičan je hibrid nekoliko filmskih studija i streaming servisa u kojem će moći uživati gledatelji određenog dijela europskog tržišta.

Comcast korporacija u čijem se vlasništvu nalazi Sky u suradnji s ViacomCBS-om najavila je još prošle godine lansiranje novog streaming servisa u Europi. Riječ je o joint venture projektu Paramount Globala i korporacije Comcast. U ponudi novog servisa tako će se naći produkcija Skya, NBC Universala, Universal Picturesa, Paramount Picturesa, Paramount +, Nickelodeona, Showtimea i Peacocka.

Prema nekim informacijama, koje su do sada procurile, na platformi će odmah biti dostupno preko 10.000 sati materijala, od nostalgičnih naslova do uspješne originalne produkcije novijeg datuma pa će se očekuje širok izbor zabave za svakoga uključujući trilogiju 'Kum', filmski serijal o Indiani Jonesu, Jurassic Parku, kultni filmovi poput 'Ralja' i serije 'Homeland', 'Shameless', 'Masters of Sex', 'Dexter' kao i prošlogodišnji hit 'Yellowjackets', a u ponudi će biti i najveći ovogodišnji blockbuster 'Top Gun: Maverick'.

SkyShowtime održao je ekskluzivno europsko predstavljanje u Amsterdamu, na eventu na kojem su prisustvovale mnoge međunarodne zvijezde i vodeći ljudi platforme.

  • +15
Predstavljanje SkyShowtime u Amsterdamu Izvor: Promo fotografije / Autor: Tim P. Whitby