MOJ POSAO:

Tražite posao? Zapošljavaju Dukat, Decathlon, Mentis, Conty Plus...

10.03.2016 u 14:05

Bionic
Reading

Portal Moj Posao ovog tjedna nudi niz prilika za zapošljavanje. Izdvajaju se poslovi prodajnih predstavnika, trgovaca, konzultanata i programera

Conty Plus, renomirana tvrtka u drvnoj industriji s ciljem širenja poslovanja zapošljava Prodajnog predstavnika za ključne kupce za Zagreb Istok. Za obavljanje posla potrebno je ekonomsko ili tehničko usmjerenje (SSS/VŠS/VSS), aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje Office paketa te izvrsne organizacijske, analitičke i komunikacijske sposobnosti. Osoba na ovoj poziciji bit će zadužena za unapređenje poslovanja, praćenje i analizu tržišnih trendova, kontakt s poslovnim partnerima, prodaju proizvoda, analizu prodajnih aktivnosti kupaca i ostvarenih poslovnih rezultata. Ako ste zainteresirani, pošaljite svoju prijavu putem MojPosao.

Vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka Dukat, traži osobu za radno mjesto SAP konzultanta za prodaju i logistiku. Za ovu poziciju potrebna je visoka stručna sprema informatičkog, prirodoslovnog ili ekonomskog usmjerenja, minimalno 3 godine iskustva u radu na SAP – u kao konzultant, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola B kategorije. Projektno iskustvo je prednost. Zadovoljavate navedene uvjete? Pošaljite prijavu do 14. ožujka.

Decathlon traži energične zaljubljenike u sport! Budući zaposlenici obavljat će radne zadatke Sportskog trgovca, koji uključuju prodaju sportskih proizvoda i usluga, slaganje robe na police, sudjelovanje na edukacijama i usavršavanjima, odgovaranje na potrebe kupaca, dočekivanje kupaca i dijeljenje strasti i znanja o sportu kupcima. Rad se obavlja na puno i na pola radnog vremena, a glavni uvjet je poznavanje rada na računalu. Zainteresirani? Poslodavac čeka vašu prijavu!

Tvrtka Mentis dio je Pet centar grupe koja se bavi razvojem i implementacijom poslovnog softwarea, a zbog stalnog rasta želi proširiti svoj tim. Traže se motivirane osobe za poziciju Senior C++/SQL Developera. Glavni zadaci osobe na ovoj poziciji jesu razvoj poslovnog aplikativnog softwarea (Win/C++/SQL), prilagodba poslovnog softwarea za regionalna tržišta i projektiranje distribuiranih baza podataka. Uvjeti za zadovoljavanje profila idealnog kandidata su odlično poznavanje SQL i C++ programskih jezika, samostalnost u radu, prokativni pristup problemima i iskustvo u projektiranju i implementaciji poslovnih procesa.

Manning Croatia dio je Manning Global grupacije koja se bavi konzultantskim uslugama, s naglaskom na ICT industriju. S obzirom da tvrtka proširuje svoj ured u Hrvatskoj, zapošljava 5 osoba na radno mjesto Project Resourcer. Idealan kandidat posjeduje iskustvo u području prodaje, spremnost na kraća putovanja, fleksibilnost, izvrsne komunikacijske vještine, orijentiranost na ciljeve i izvrsno poznavanje engleskog jezika. Poznavanje njemačkog jezika je velika prednost, a poznavanje mandarinskog kineskog, arapskog, španjolskog, francuskog i ruskog je poželjno. Ako ste željni novih iskustava i izazova, pošaljite svoju prijavu.

Na razgovoru za posao niste sigurni koju plaću trebate predložiti poslodavcu? Usporedite svoju plaću putem servisa MojaPlaća i pripremite se za pregovore!